Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Χώρος Γραφείου

Samlee

Ο Χώρος Γραφείου Χωρίς μυστηριώδεις λεπτομέρειες, το Samlee Office σχεδιάστηκε από μια απλότητα ανατολίτικης αισθητικής. Αυτή η ιδέα ταιριάζει με την ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη. Σε αυτήν την πολύ διαδεδομένη κοινωνία της πληροφορίας, το έργο παρουσιάζει τη διαδραστική σχέση μεταξύ πόλης, εργασίας και ανθρώπων - ένα είδος στενής σχέσης δραστηριότητας και αδράνειας. διάφανη επικάλυψη κενό διαπερατότητας.

Όνομα έργου : Samlee, Όνομα σχεδιαστών : Yongcai Huang, Όνομα πελάτη : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Ο Χώρος Γραφείου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.