Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Lohas

Εστιατόριο Ο μετρητής επαναστάσεων στο Urban Beat. Η βάση βρίσκεται σε πολυσύχναστη διασταύρωση. Το συνολικό χωρικό σχέδιο στοχεύει να δημιουργήσει έναν ήπιο και σταθερό ρυθμό, σαν να ωθήσει το χρόνο να επιβραδυνθεί και σε αυτήν τη γρήγορη αστική ζωή να απολαύσετε κάθε στιγμή εδώ και τώρα. Ο ανοιχτός χώρος, όπως διαμορφώνεται, μέσω μέσου σχεδιασμού, διαιρεί τον χώρο με βάση διαφορετικές λειτουργίες. Οι οθόνες που μοιάζουν με τοτέμ προσθέτουν στην ώριμη χωρική ατμόσφαιρα κάποια ευχάριστη ευχαρίστηση.

Όνομα έργου : Lohas, Όνομα σχεδιαστών : Yu-Wen Chiu (Vita), Όνομα πελάτη : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Εστιατόριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.