Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Lohas

Εστιατόριο Ο μετρητής επαναστάσεων στο Urban Beat. Η βάση βρίσκεται σε πολυσύχναστη διασταύρωση. Το συνολικό χωρικό σχέδιο στοχεύει να δημιουργήσει έναν ήπιο και σταθερό ρυθμό, σαν να ωθήσει το χρόνο να επιβραδυνθεί και σε αυτήν τη γρήγορη αστική ζωή να απολαύσετε κάθε στιγμή εδώ και τώρα. Ο ανοιχτός χώρος, όπως διαμορφώνεται, μέσω μέσου σχεδιασμού, διαιρεί τον χώρο με βάση διαφορετικές λειτουργίες. Οι οθόνες που μοιάζουν με τοτέμ προσθέτουν στην ώριμη χωρική ατμόσφαιρα κάποια ευχάριστη ευχαρίστηση.

Όνομα έργου : Lohas, Όνομα σχεδιαστών : Yu-Wen Chiu (Vita), Όνομα πελάτη : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Εστιατόριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.