Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λάμπα

Little Kong

Λάμπα Το Little Kong είναι μια σειρά λαμπτήρων περιβάλλοντος που περιέχει ανατολίτικη φιλοσοφία. Η ανατολική αισθητική δίνει μεγάλη προσοχή στη σχέση μεταξύ εικονικού και πραγματικού, πλήρους και κενού. Η απόκρυψη της λυχνίας LED στο μεταλλικό στύλο όχι μόνο διασφαλίζει την άδεια και την καθαρότητα της λάμπας, αλλά επίσης διακρίνει το Kong από τους άλλους λαμπτήρες. Οι σχεδιαστές ανακάλυψαν το εφικτό σκάφος μετά από περισσότερα από 30 πειράματα για να παρουσιάσουν τέλεια το φως και τις διάφορες υφές, γεγονός που επιτρέπει την εκπληκτική εμπειρία φωτισμού. Η βάση υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και διαθέτει θύρα USB. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μόνο κουνώντας τα χέρια.

Σκαμνί Κουζίνας

Coupe

Σκαμνί Κουζίνας Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει κάποιον να διατηρεί ουδέτερη στάση καθιστή. Παρατηρώντας την καθημερινή συμπεριφορά των ανθρώπων, η ομάδα σχεδιασμού βρήκε την ανάγκη για άτομα να κάθονται στα σκαμπό για μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως να κάθονται στην κουζίνα για ένα γρήγορο διάλειμμα, κάτι που ενέπνευσε την ομάδα να δημιουργήσει αυτό το σκαμνί ειδικά για να φιλοξενήσει τέτοια συμπεριφορά. Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί με ελάχιστα εξαρτήματα και κατασκευές, καθιστώντας το σκαμνί προσιτό και οικονομικό τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές λαμβάνοντας υπόψη την παραγωγικότητα των κατασκευών.

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου

Brooklyn Laundreel

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου Αυτή είναι ζώνη πλυντηρίου για εσωτερική χρήση. Συμπαγές σώμα που είναι μικρότερο από το ιαπωνικό χαρτόδετο χαρτί μοιάζει με μεζούρα, λείο φινίρισμα χωρίς βίδα στην επιφάνεια. Ο ιμάντας μήκους 4 μέτρων έχει συνολικά 29 τρύπες, κάθε τρύπα μπορεί να κρατήσει και να κρατήσει την κρεμάστρα παλτών χωρίς μανταλάκια, λειτουργεί για γρήγορο στεγνό. Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από αντιβακτηριακή και αντι-μούχλα πολυουρεθάνη, ασφαλές, καθαρό και ισχυρό υλικό. Το μέγιστο φορτίο είναι 15 kg. 2 τεμάχια γάντζου και περιστροφικού σώματος επιτρέπουν πολλαπλή χρήση. Μικρό και απλό, αλλά αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε ρούχα σε εσωτερικούς χώρους. Η εύκολη λειτουργία και η έξυπνη εγκατάσταση ταιριάζουν σε κάθε τύπο δωματίου.

Καναπές

Shell

Καναπές Ο καναπές Shell εμφανίστηκε ως συνδυασμός περιγραμμάτων κοχυλιών και τάσεων μόδας στη μίμηση της τεχνολογίας εξωσκελετού και της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας καναπές με αποτέλεσμα οπτική ψευδαίσθηση. Θα πρέπει να είναι τα ελαφριά και ευάερα έπιπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σπίτι όσο και στο εξωτερικό. Για να επιτευχθεί η επίδραση της ελαφρότητας χρησιμοποιήθηκε ένας ιστός από νάιλον σχοινιά. Έτσι, η σκληρότητα του σφαγίου εξισορροπείται από την ύφανση και την απαλότητα των γραμμών σιλουέτας. Μια άκαμπτη βάση κάτω από τα γωνιακά τμήματα του καθίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλαϊνά τραπέζια και μαλακά εναέρια καθίσματα και μαξιλάρια τελειώνουν τη σύνθεση.

Πολυθρόνα

Infinity

Πολυθρόνα Η κύρια έμφαση του σχεδιασμού πολυθρόνας Infinity γίνεται ακριβώς στην πλάτη του καθίσματος. Είναι η αναφορά του συμβόλου άπειρου - μια ανεστραμμένη εικόνα οκτώ. Είναι σαν να αλλάζει το σχήμα του κατά τη στροφή, να ορίζει τη δυναμική των γραμμών και να δημιουργεί ξανά το σύμβολο του απείρου σε διάφορα επίπεδα. Η πλάτη πλάτης τραβιέται μαζί με πολλές ελαστικές ταινίες που σχηματίζουν έναν εξωτερικό βρόχο, ο οποίος επιστρέφει επίσης στον συμβολισμό του άπειρου κυκλικού κύκλου ζωής και ισορροπίας. Μια πρόσθετη έμφαση δίνεται στα μοναδικά πόδια-ολισθήματα που στερεώνουν και υποστηρίζουν με ασφάλεια τα πλαϊνά μέρη της πολυθρόνας όπως κάνουν οι σφιγκτήρες.

Ο Φωτισμός

Capsule

Ο Φωτισμός Το σχήμα του λαμπτήρα Η κάψουλα επαναλαμβάνει τη μορφή των καψουλών που είναι τόσο διαδεδομένα στον σύγχρονο κόσμο: φάρμακα, αρχιτεκτονικές κατασκευές, διαστημόπλοια, θερμότητες, σωλήνες, κάψουλες χρόνου που μεταδίδουν μηνύματα σε απογόνους για πολλές δεκαετίες. Μπορεί να είναι δύο τύπων: τυπική και επιμήκη. Οι λαμπτήρες διατίθενται σε διάφορα χρώματα με διαφορετικούς βαθμούς διαφάνειας. Το δέσιμο με νάιλον σχοινιά προσθέτει ένα χειροποίητο εφέ στη λάμπα. Η καθολική του μορφή ήταν να προσδιορίσει την απλότητα της κατασκευής και της μαζικής παραγωγής. Η εξοικονόμηση κατά τη διαδικασία παραγωγής της λάμπας είναι το κύριο πλεονέκτημά της.