Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμαστό Φωτιστικό

Snow drop

Κρεμαστό Φωτιστικό Το Snow Drop είναι οροφή και αρθρωτός φωτισμός. Η ευκολία του είναι η ρύθμιση της φωτεινότητας μέσω διαμόρφωσης χάρη στο σύστημα ομαλής τροχαλίας. Βήμα προς βήμα παίζοντας με το αντίβαρο ο χρήστης μπορεί να αυξήσει και να μειώσει τη φωτεινότητα. Η διαμόρφωση αυτού του σχεδιασμού θυμίζει τα διαφορετικά στάδια της άνθισης ενός snowdrop από την αρχή με το τετράεδρο έως το τέλος με το τετράγωνο φράκταλ. Ο βολβός εκλεκτής ποιότητας κεχριμπάρι Edison τοποθετείται σε ένα τετραεδρικό αποκλειστικό κουτί κατασκευασμένο από ιριδίζον λευκό πλέξι, όταν το σχέδιο είναι κλειστό.

Όνομα έργου : Snow drop, Όνομα σχεδιαστών : Nicolas Brevers,, Όνομα πελάτη : Gobo lighting.

Snow drop Κρεμαστό Φωτιστικό

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.