Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Κάμερα Αυτοκινήτου

BlackVue DR650GW-2CH

Η Κάμερα Αυτοκινήτου Το BLackVue DR650GW-2CH είναι μια κάμερα ταμπλό επιτήρησης αυτοκινήτου με απλό, αλλά εξελιγμένο κυλινδρικό σχήμα. Η τοποθέτηση της μονάδας είναι εύκολη και χάρη στην περιστροφή 360 μοιρών είναι εξαιρετικά ρυθμιζόμενη. Η εγγύτητα της κάμερας στο παρμπρίζ ελαχιστοποιεί τις δονήσεις και τη λάμψη και επιτρέπει ακόμη πιο ομαλή και πιο σταθερή εγγραφή. Μετά από μια εμπεριστατωμένη έρευνα για να βρείτε το τέλειο γεωμετρικό σχήμα που θα μπορούσε να ταιριάζει αρμονικά με τα χαρακτηριστικά, το κυλινδρικό σχήμα που παρείχε τα στοιχεία τόσο της σταθερότητας όσο και της προσαρμοστικότητας επιλέχθηκε για αυτό το έργο.

Όνομα έργου : BlackVue DR650GW-2CH, Όνομα σχεδιαστών : Pittasoft Co., Ltd., Όνομα πελάτη : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Η Κάμερα Αυτοκινήτου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.