Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκαμνί

Tri

Σκαμνί Το σκαμνί σε φυσικό κέδρο κέδρου επεξεργασμένο με μηχανήματα CNC και το χέρι τελείωσε η ιδιαιτερότητα είναι ότι σχηματίζεται από ένα μπλοκ από κέδρο από μασίφ ξύλο, η επιφάνεια 50 x 50 που δεν έχει υποστεί επεξεργασία γυαλίζεται με το χέρι με τριβή γυαλόχαρτου που κάνει ματ επιφάνεια και ομαλή στην αφή και ενισχύει την φόρμες και το χρωματικό σχήμα ενός ξύλου κέδρου είναι να έχει ένα φυσικό λάδι που το προστατεύει και το καθιστά λειτουργικό αντικείμενο και πρακτικό στη συντήρησή του, ένα μαλακό σχέδιο που ενισχύει το φυσικό υλικό με την προσθήκη του αρώματός του, μπορείτε να μιλήσετε για την αισθητική αφή , άνεση και άρωμα.

Όνομα έργου : Tri, Όνομα σχεδιαστών : Ascanio Zocchi, Όνομα πελάτη : riva1920.

Tri Σκαμνί

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.