Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Πρέσα Χειρός

Kwik Set

Η Πρέσα Χειρός Το Multi Purpose Leather Hand Press είναι ένα διαισθητικό, παγκοσμίως σχεδιασμένο μηχάνημα που απλοποιεί τη ζωή των καθημερινών δερμάτινων κατασκευαστών και αξιοποιεί στο έπακρο τον μικρό σας χώρο. Επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν δερμάτινα, αποτυπώματα / ανάγλυφα σχέδια και να ρυθμίζουν υλικό με 20 συν προσαρμοσμένες μήτρες και προσαρμογείς. Αυτή η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί από την αρχή ως κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία.

Όνομα έργου : Kwik Set, Όνομα σχεδιαστών : Erik Christopher DeMelo, Όνομα πελάτη : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Η Πρέσα Χειρός

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.