Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ηλεκτρική Κιθάρα

Eagle

Η Ηλεκτρική Κιθάρα Το Eagle παρουσιάζει μια νέα ιδέα ηλεκτρικής κιθάρας βασισμένη σε ένα ελαφρύ, φουτουριστικό και γλυπτό σχέδιο με μια νέα σχεδιαστική γλώσσα εμπνευσμένη από τις φιλοσοφίες Streamline και Organic design. Μορφή και λειτουργία ενωμένη σε μια ολόκληρη οντότητα με ισορροπημένες αναλογίες, συνυφασμένους όγκους και κομψές γραμμές με αίσθηση ροής και ταχύτητας. Πιθανώς μια από τις πιο ελαφριές ηλεκτρικές κιθάρες στην πραγματική αγορά.

Μενταγιόν

Space

Μενταγιόν Ο σχεδιαστής αυτού του μενταγιόν εμπνεύστηκε από τις ελλειπτικές και παραβολικές τροχιές των αστεροειδών. Το μοναδικό σχήμα της λάμπας καθορίζεται από τους ανοδιωμένους πόλους αλουμινίου που είναι διατεταγμένοι με ακρίβεια σε έναν τυπωμένο δακτύλιο 3D, δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία. Η λευκή γυάλινη απόχρωση στη μέση εναρμονίζεται με τους πόλους και προσθέτει στην εκλεπτυσμένη εμφάνισή του. Μερικοί λένε ότι η λάμπα μοιάζει με άγγελο, άλλοι πιστεύουν ότι μοιάζει με χαριτωμένο πουλί.

Το Σετ Μαγειρικής Πυρκαγιάς

Firo

Το Σετ Μαγειρικής Πυρκαγιάς Το FIRO είναι ένα πολυλειτουργικό και φορητό σετ μαγειρέματος 5 κιλών για κάθε τζάκι. Ο φούρνος διαθέτει 4 δοχεία, προσαρτημένα αφαιρούμενα σε κατασκευή συρταριού με περιστρεφόμενο στήριγμα για τη διατήρηση του επιπέδου τροφής. Έτσι, το FIRO μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χρησιμοποιηθεί σαν συρτάρι χωρίς να χυθεί φαγητό ενώ ο φούρνος βρίσκεται στη μέση της φωτιάς. Οι γλάστρες χρησιμοποιούνται για σκοπούς μαγειρέματος και φαγητού και χειρίζονται με το εργαλείο μαχαιροπήρουνα που κλιπ σε κάθε πλευρά των γλάστρων για να τα μεταφέρει σε τσέπες μόνωσης θερμοκρασίας ενώ είναι ζεστό. Περιλαμβάνει επίσης μια κουβέρτα που είναι επίσης μια τσάντα που κρατά όλο τον χρήσιμο εξοπλισμό.

Χαλί

feltstone rug

Χαλί Το χαλί από πέτρινη περιοχή δίνει οπτική ψευδαίσθηση των πραγματικών λίθων. Η χρήση διαφορετικού είδους μαλλιού συμπληρώνει την εμφάνιση και την αίσθηση του χαλιού. Οι πέτρες διαφέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος, χρώμα και υψηλή - η επιφάνεια μοιάζει με τη φύση. Μερικά από αυτά έχουν βρύα. Κάθε βότσαλο έχει έναν πυρήνα αφρού που περιβάλλεται από 100% μαλλί. Στη βάση αυτού του μαλακού πυρήνα κάθε βράχος συμπιέζεται υπό πίεση. Το στήριγμα του χαλιού είναι ένα διαφανές χαλί. Οι πέτρες ράβονται μαζί και με χαλί.

Ο Αρθρωτός Καναπές

Laguna

Ο Αρθρωτός Καναπές Τα καθίσματα σχεδιαστών Laguna είναι μια εκτεταμένη σύγχρονη συλλογή αρθρωτών καναπέδων και πάγκων. Σχεδιασμένο από την Ιταλίδα αρχιτέκτονα Elena Trevisan, έχοντας κατά νου τους εταιρικούς χώρους καθιστικού, αποτελεί την κατάλληλη λύση για μεγάλους ή μικρούς χώρους υποδοχής και χώρους ξεμπλοκαρίσματος. Οι καμπύλες, κυκλικές και ευθείες μονάδες καναπέ με και χωρίς βραχίονες θα συνδυαστούν απρόσκοπτα με ταιριαστά τραπεζάκια για να παρέχουν ευελιξία στη δημιουργία διαφόρων σχεδίων εσωτερικού σχεδιασμού.

Βρύση

Moon

Βρύση Η οργανική εμφάνιση και η συνέχεια των καμπυλών αυτής της βρύσης εμπνεύστηκαν από την ημισεληνοειδή φάση του φεγγαριού. Το Moon Bath Faucet ενσωματώνει τόσο το σώμα όσο και τη λαβή σε μοναδικό σχήμα. Μια κυκλική διατομή ανεβαίνει από το κάτω μέρος της βρύσης στο στόμιο εξόδου δημιουργώντας το προφίλ του Moon Faucet. Ένα καθαρό κόψιμο διαχωρίζει το σώμα από τη λαβή διατηρώντας ταυτόχρονα τον όγκο συμπαγή.