Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μηχανή Εσπρέσο

Lavazza Tiny

Μηχανή Εσπρέσο Μια μικρή, φιλική μηχανή εσπρέσο που προσφέρει αυθεντική εμπειρία ιταλικού καφέ στο σπίτι σας. Ο σχεδιασμός είναι χαρούμενος μεσογειακός - αποτελείται από βασικά τυπικά δομικά στοιχεία - γιορτάζει τα χρώματα και εφαρμόζει τη σχεδιαστική γλώσσα της Lavazza στην επιφάνεια και στις λεπτομέρειες. Το κύριο κέλυφος είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι και έχει μαλακές αλλά επακριβώς ελεγχόμενες επιφάνειες. Η κεντρική κορυφή προσθέτει οπτική δομή και το μετωπικό μοτίβο επαναλαμβάνει το οριζόντιο θέμα που υπάρχει συχνά στα προϊόντα Lavazza.

Ο Καναπές

Gloria

Ο Καναπές Ο σχεδιασμός δεν είναι μόνο μια εξωτερική μορφή, αλλά είναι επίσης μια έρευνα για την εσωτερική δομή, την εργονομία και την ουσία ενός αντικειμένου. Σε αυτήν την περίπτωση, το σχήμα είναι ένα πολύ ισχυρό συστατικό και είναι η κοπή που δίνεται στο προϊόν που του δίνει την ιδιαιτερότητα. Το πλεονέκτημα της Gloria έχει τη δύναμη να προσαρμόζεται 100%, προσθέτοντας διαφορετικά στοιχεία, υλικά και φινιρίσματα. Η μεγάλη ιδιαιτερότητα είναι όλα τα επιπλέον στοιχεία που μπορούν να προστεθούν με τους μαγνήτες στη δομή, δίνοντας στο προϊόν εκατοντάδες διαφορετικά σχήματα.

Γυάλινο Βάζο

Jungle

Γυάλινο Βάζο Εμπνευσμένο από τη φύση, η προϋπόθεση της συλλογής γυαλιού Jungle είναι να δημιουργήσει αντικείμενα που κερδίζουν την αξία τους από την ποιότητα, το σχεδιασμό και το υλικό. Τα απλά σχήματα αντικατοπτρίζουν την ηρεμία του μέσου, ενώ ταυτόχρονα είναι χωρίς βάρος και ισχυρά. Τα αγγεία είναι στοματικά και σχηματίζονται με το χέρι, υπογεγραμμένα και αριθμημένα. Ο ρυθμός της διαδικασίας κατασκευής γυαλιού διασφαλίζει ότι κάθε αντικείμενο στη Συλλογή Jungle έχει ένα μοναδικό έγχρωμο παιχνίδι που μιμείται την κίνηση των κυμάτων.

Το Βάζο

Rainforest

Το Βάζο Τα βάζα Rainforest είναι ένα μείγμα τρισδιάστατων σχεδιασμένων σχημάτων και παραδοσιακής τεχνικής σκανδιναβικού ατμού. Τα κομμάτια σε σχήμα χεριού έχουν εξαιρετικά παχύ γυαλί με αβίαστα πιτσιλιές χρώματος. Η συλλογή από στούντιο είναι εμπνευσμένη από τις αντιθέσεις της φύσης και πώς δημιουργεί αρμονία.

Ο Φωτισμός

Thorn

Ο Φωτισμός Πιστεύοντας ότι είναι δυνατό να αναπτυχθούν και να διαφοροποιηθούν οι οργανικές μορφές στη φύση χωρίς να διαταραχθούν η δομή και η έκφρασή τους από συμπτώσεις και ότι τα ανθρώπινα όντα έχουν ενστικτώδη συγγένεια για τις φυσικές μορφές, ο Yılmaz Dogan είπε ότι, ενώ σχεδίαζε τον Thorn, ήθελε να αντανακλά την ανάπτυξη με μορφές που μιμηθείτε τη φύση χωρίς περιορισμό διαστάσεων στον φωτισμό. Ο Thorn, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για έναν φυσικό κλάδο του Thorn. μεγαλώνει σε τυχαία δομή και σχηματίζει φυσικό, καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και δεν έχει όριο μεγέθους ως καλό σχεδιασμό φωτισμού.

Τραπέζι

Patchwork

Τραπέζι Ο Yılmaz Dogan, ο οποίος ξεκίνησε με την ιδέα ότι διαφορετικά βιομηχανικά υλικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μαζί σε ένα δίσκο τραπεζιού, είπε ότι σχεδίασε μια ευελιξία στο γραφείο σας ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές για να προσαρμόσετε τις διαφορετικές τάσεις ανά πάσα στιγμή. Με τον εντελώς εύθραυστο σχεδιασμό του, το Patchwork είναι ένας δυναμικός σχεδιασμός που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς χώρους όπως τραπεζάκια και τραπέζια συσκέψεων.