Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Set Top Box

T-Box2

Το Set Top Box Το T-Box2 είναι μια νέα τεχνική συσκευή για την ενσωμάτωση του Διαδικτύου, των πολυμέσων και της επικοινωνίας και προσφέρει στους οικιακούς χρήστες διαφοροποιημένες διαδραστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της μαζικής αναπαραγωγής περιεχομένου Διαδικτύου και των βιντεοκλήσεων HD. Συνδέοντας το STB με την τηλεόραση στο περιβάλλον του οικογενειακού δικτύου, ο χρήστης μπορεί να αναβαθμίσει γρήγορα μια κοινή τηλεόραση σε μια έξυπνη τηλεόραση, η οποία προσφέρει στους οικογενειακούς χρήστες εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας AV.

Όνομα έργου : T-Box2, Όνομα σχεδιαστών : Ke Zhang, Όνομα πελάτη : Technicolor.

T-Box2 Το Set Top Box

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.