Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ενεργητική Ενεργοποίηση Των Ποδιών

Solar Skywalks

Η Ενεργητική Ενεργοποίηση Των Ποδιών Οι μητροπόλεις του κόσμου - όπως το Πεκίνο - έχουν μεγάλο αριθμό πεζών που διασχίζουν πολυσύχναστες αρτηρίες. Συχνά δεν είναι ελκυστικά, υποβαθμίζοντας τη συνολική αστική εντύπωση. Η ιδέα των σχεδιαστών για επένδυση των ποδιών με αισθητική, φωτοβολταϊκές μονάδες παραγωγής ενέργειας και μετατροπή τους σε ελκυστικά σημεία της πόλης δεν είναι μόνο βιώσιμη, αλλά δημιουργεί μια γλυπτική ποικιλομορφία που γίνεται εντυπωσιακή στο αστικό τοπίο. Οι σταθμοί φόρτισης E-car ή E-bike κάτω από τις πεζογέφυρες χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια απευθείας στο χώρο.

Όνομα έργου : Solar Skywalks, Όνομα σχεδιαστών : Peter Kuczia, Όνομα πελάτη : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Η Ενεργητική Ενεργοποίηση Των Ποδιών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.