Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυλειτουργικό Καροτσάκι

Km31

Το Πολυλειτουργικό Καροτσάκι Ο Patrick Sarran δημιούργησε το Km31 για ένα μεγάλο φάσμα εστιατορίων. Ο κύριος περιορισμός ήταν η πολυλειτουργικότητα. Αυτό το καλάθι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα για την εξυπηρέτηση ενός τραπεζιού ή στη σειρά με άλλους για μπουφέ. Ο σχεδιαστής επινόησε μια αρθρωτή κορυφή Krion τοποθετημένη στην ίδια τροχοφόρα βάση που είχε σχεδιάσει για μια σειρά από καροτσάκια όπως το KEZA, και αργότερα το Kvin, το Herbal Tea Garden και το Kali, μαζί ονόμασαν τη σειρά K. Η σκληρότητα του Krion επέτρεψε να επιλεγεί ένα πλήρες ελαφρύ φινίρισμα, με την ανθεκτικότητα που απαιτείται για μια πολυτελή εγκατάσταση.

Η Αυτόματη Μηχανή Καφέ

F11

Η Αυτόματη Μηχανή Καφέ Απλές και κομψές, καθαρές γραμμές και υψηλής ποιότητας υλικά φινίρισμα κάνουν το σχεδιασμό F11 να ταιριάζει σε επαγγελματικά και οικιακά περιβάλλοντα. Η πλήρης έγχρωμη οθόνη αφής 7 "είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και διαισθητική. Το F11 είναι ένα μηχάνημα" one touch "όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τα προτιμώμενα ποτά σας για γρήγορη επιλογή. Η μεγεθυμένη χοάνη φασολιών, η δεξαμενή νερού και το δοχείο γείωσης είναι διαθέσιμα για να αντιμετωπίσουν την ώρα αιχμής Η πατενταρισμένη μονάδα παρασκευής μπορεί να προσφέρει εσπρέσο υπό πίεση ή κανονικό καφέ χωρίς πίεση και το άρωμα είναι εγγυημένο από κεραμικές επίπεδες λεπίδες.

Η Συσκευή Ασφαλείας

G2 Face Recognition

Η Συσκευή Ασφαλείας Η υψηλή ποιότητα υλικών και η απλότητα του σχεδιασμού καθιστούν αυτήν τη συσκευή αναγνώρισης προσώπου ασφαλείας φανταχτερή, κομψή και στιβαρή. Προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό για να γίνει μια από τις ταχύτερες στον κόσμο και πολύ ακριβής, κανείς δεν μπορεί να εξαπατήσει τον αλγόριθμό της. Αδιάβροχο προϊόν με ατμόσφαιρα που φωτίζεται στην πίσω πλευρά για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα διάθεσης ακόμη και στο πιο κρύο γραφείο. Το συμπαγές μέγεθος το καθιστά κατάλληλο σχεδόν παντού και το σχήμα του επιτρέπει να τοποθετείται οριζόντια ή κάθετα.

Τα Εξελισσόμενα Έπιπλα

dotdotdot.frame

Τα Εξελισσόμενα Έπιπλα Τα σπίτια μεγαλώνουν μικρότερα, επομένως χρειάζονται ελαφριά έπιπλα που είναι ευέλικτα. Το Dotdotdot.Frame είναι το πρώτο κινητό, προσαρμόσιμο σύστημα επίπλων στην αγορά. Αποτελεσματικό και συμπαγές, το πλαίσιο μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο ή να κλίνει πάνω του για εύκολη τοποθέτηση γύρω από το σπίτι. Και η δυνατότητα προσαρμογής του προέρχεται από τις 96 τρύπες και από μια επεκτατική γκάμα αξεσουάρ για να τις προσαρμόσετε. Χρησιμοποιήστε ένα ή ενώστε πολλά συστήματα μαζί όπως απαιτείται - υπάρχει ένας άπειρος συνδυασμός.

Το Ανακυκλώσιμο Σύστημα Διαλογής Αποβλήτων

Spider Bin

Το Ανακυκλώσιμο Σύστημα Διαλογής Αποβλήτων Το Spider bin είναι μια καθολική και οικονομική λύση για τη διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών. Μια ομάδα αναδυόμενων κάδων δημιουργείται για σπίτι, γραφείο ή εξωτερικό χώρο. Ένα αντικείμενο έχει δύο βασικά μέρη: ένα πλαίσιο και μια τσάντα. Μεταφέρεται εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο, βολικό για μεταφορά και αποθήκευση, επειδή μπορεί να είναι επίπεδο όταν δεν χρησιμοποιείται. Οι αγοραστές παραγγέλνουν spider bin online όπου μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος, τον αριθμό των Spider Bins και τον τύπο της τσάντας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Το Καλούπι Πάγου

Icy Galaxy

Το Καλούπι Πάγου Η φύση ήταν ανέκαθεν μια από τις σημαντικότερες πηγές έμπνευσης για τους σχεδιαστές. Η ιδέα ήρθε στο μυαλό των σχεδιαστών εξετάζοντας το χώρο και την εικόνα του Milk Way Galaxy. Η πιο σημαντική πτυχή σε αυτό το σχέδιο ήταν να δημιουργήσετε μια μοναδική φόρμα. Πολλά σχέδια που είναι στην αγορά επικεντρώνονται στην παραγωγή του πιο καθαρού πάγου, αλλά σε αυτό το παρουσιαζόμενο σχέδιο, οι σχεδιαστές επικεντρώθηκαν σκόπιμα στις μορφές που κατασκευάζονται από τα ορυκτά ενώ το νερό μετατρέπεται σε πάγο, για να είναι πιο σαφές οι σχεδιαστές μετέτρεψαν ένα φυσικό ελάττωμα σε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Αυτός ο σχεδιασμός δημιουργεί μια σπειροειδή σφαιρική μορφή.