Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυλειτουργικό Γραφείο

Portable Lap Desk Installation No.1

Το Πολυλειτουργικό Γραφείο Αυτή η φορητή εγκατάσταση Lap Lap Desk No.1 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες έναν χώρο εργασίας που είναι ευέλικτος, ευέλικτος, εστιασμένος και τακτοποιημένος. Το γραφείο αποτελείται από μια εξαιρετικά συναρπαστική λύση τοποθέτησης στον τοίχο και θα μπορούσε να αποθηκευτεί επίπεδη στον τοίχο. Το γραφείο από μπαμπού είναι αφαιρούμενο από το βραχίονα τοίχου που επιτρέπει στο χρήστη να το χρησιμοποιήσει ως γραφείο αγκαλιά σε διαφορετικά μέρη στο σπίτι. Το γραφείο αποτελείται επίσης από ένα αυλάκι στην κορυφή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση τηλεφώνου ή tablet για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη του προϊόντος.

Όνομα έργου : Portable Lap Desk Installation No.1, Όνομα σχεδιαστών : Liyang Liu, Όνομα πελάτη : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Το Πολυλειτουργικό Γραφείο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.