Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ανάρτηση

Spin

Ανάρτηση Το Spin, που σχεδιάστηκε από την Ruben Saldana, είναι μια λυχνία LED για ανάρτηση. Η μινιμαλιστική έκφραση των βασικών γραμμών, η στρογγυλεμένη γεωμετρία και το σχήμα της, δίνουν στον Spin τον όμορφο και αρμονικό σχεδιασμό του. Το σώμα του, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, προσδίδει ελαφρότητα και συνέπεια, ενώ λειτουργεί ως ψύκτρα. Η επίπεδη βάση της οροφής και ο εξαιρετικά λεπτός τανυστής της δημιουργούν μια αίσθηση επιπλέουσας ατμόσφαιρας. Διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρο, το Spin είναι το τέλειο φωτιστικό για τοποθέτηση σε μπαρ, πάγκο, βιτρίνες ...

Όνομα έργου : Spin, Όνομα σχεδιαστών : Rubén Saldaña Acle, Όνομα πελάτη : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Ανάρτηση

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.