Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευή Ασφαλείας

G2 Face Recognition

Η Συσκευή Ασφαλείας Η υψηλή ποιότητα υλικών και η απλότητα του σχεδιασμού καθιστούν αυτήν τη συσκευή αναγνώρισης προσώπου ασφαλείας φανταχτερή, κομψή και στιβαρή. Προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό για να γίνει μια από τις ταχύτερες στον κόσμο και πολύ ακριβής, κανείς δεν μπορεί να εξαπατήσει τον αλγόριθμό της. Αδιάβροχο προϊόν με ατμόσφαιρα που φωτίζεται στην πίσω πλευρά για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα διάθεσης ακόμη και στο πιο κρύο γραφείο. Το συμπαγές μέγεθος το καθιστά κατάλληλο σχεδόν παντού και το σχήμα του επιτρέπει να τοποθετείται οριζόντια ή κάθετα.

Τα Εξελισσόμενα Έπιπλα

dotdotdot.frame

Τα Εξελισσόμενα Έπιπλα Τα σπίτια μεγαλώνουν μικρότερα, επομένως χρειάζονται ελαφριά έπιπλα που είναι ευέλικτα. Το Dotdotdot.Frame είναι το πρώτο κινητό, προσαρμόσιμο σύστημα επίπλων στην αγορά. Αποτελεσματικό και συμπαγές, το πλαίσιο μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο ή να κλίνει πάνω του για εύκολη τοποθέτηση γύρω από το σπίτι. Και η δυνατότητα προσαρμογής του προέρχεται από τις 96 τρύπες και από μια επεκτατική γκάμα αξεσουάρ για να τις προσαρμόσετε. Χρησιμοποιήστε ένα ή ενώστε πολλά συστήματα μαζί όπως απαιτείται - υπάρχει ένας άπειρος συνδυασμός.

Το Ανακυκλώσιμο Σύστημα Διαλογής Αποβλήτων

Spider Bin

Το Ανακυκλώσιμο Σύστημα Διαλογής Αποβλήτων Το Spider bin είναι μια καθολική και οικονομική λύση για τη διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών. Μια ομάδα αναδυόμενων κάδων δημιουργείται για σπίτι, γραφείο ή εξωτερικό χώρο. Ένα αντικείμενο έχει δύο βασικά μέρη: ένα πλαίσιο και μια τσάντα. Μεταφέρεται εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο, βολικό για μεταφορά και αποθήκευση, επειδή μπορεί να είναι επίπεδο όταν δεν χρησιμοποιείται. Οι αγοραστές παραγγέλνουν spider bin online όπου μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος, τον αριθμό των Spider Bins και τον τύπο της τσάντας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Το Καλούπι Πάγου

Icy Galaxy

Το Καλούπι Πάγου Η φύση ήταν ανέκαθεν μια από τις σημαντικότερες πηγές έμπνευσης για τους σχεδιαστές. Η ιδέα ήρθε στο μυαλό των σχεδιαστών εξετάζοντας το χώρο και την εικόνα του Milk Way Galaxy. Η πιο σημαντική πτυχή σε αυτό το σχέδιο ήταν να δημιουργήσετε μια μοναδική φόρμα. Πολλά σχέδια που είναι στην αγορά επικεντρώνονται στην παραγωγή του πιο καθαρού πάγου, αλλά σε αυτό το παρουσιαζόμενο σχέδιο, οι σχεδιαστές επικεντρώθηκαν σκόπιμα στις μορφές που κατασκευάζονται από τα ορυκτά ενώ το νερό μετατρέπεται σε πάγο, για να είναι πιο σαφές οι σχεδιαστές μετέτρεψαν ένα φυσικό ελάττωμα σε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Αυτός ο σχεδιασμός δημιουργεί μια σπειροειδή σφαιρική μορφή.

Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων

Smartstreets-Cyclepark™

Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων Το Smartstreets-Cyclepark είναι μια ευέλικτη, απλοποιημένη εγκατάσταση στάθμευσης ποδηλάτων για δύο ποδήλατα, η οποία χωρά σε λίγα λεπτά για να επιτρέψει την ταχεία βελτίωση των εγκαταστάσεων στάθμευσης ποδηλάτων σε αστικές περιοχές χωρίς να προσθέσετε ακαταστασία στο δρόμο. Ο εξοπλισμός βοηθά στη μείωση της κλοπής ποδηλάτων και μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και στους πιο στενούς δρόμους, απελευθερώνοντας νέα αξία από την υπάρχουσα υποδομή. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ο εξοπλισμός μπορεί να ταιριάζει με χρώμα RAL και να χαρακτηρίζεται από τοπικές αρχές ή χορηγούς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στον εντοπισμό ποδηλατοδρόμων. Μπορεί να αναδιαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος ή στυλ στήλης.

Σκάλα

U Step

Σκάλα Η σκάλα U Step σχηματίζεται με τη σύμπλεξη δύο τεμαχίων προφίλ τετραγωνικού κουτιού σχήματος u με διαφορετικές διαστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η σκάλα γίνεται αυτο-υποστηριζόμενη υπό την προϋπόθεση ότι οι διαστάσεις δεν υπερβαίνουν ένα κατώφλι. Η εκ των προτέρων προετοιμασία αυτών των κομματιών παρέχει ευκολία συναρμολόγησης. Η συσκευασία και η μεταφορά αυτών των ευθείων τεμαχίων είναι επίσης πολύ απλοποιημένη.