Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Προσαρμόσιμο Χαλί

Jigzaw Stardust

Προσαρμόσιμο Χαλί Τα χαλιά είναι φτιαγμένα σε ρόμβους και εξάγωνα, εύκολα τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο με αντιολισθητική επιφάνεια. Ιδανικό για κάλυψη δαπέδων και ακόμη και για τους τοίχους για τη μείωση των ενοχλητικών ήχων. Τα κομμάτια έρχονται σε 2 διαφορετικά είδη. Τα ανοιχτό ροζ κομμάτια είναι φουντωτά στο χέρι με μαλλί NZ με κεντημένες γραμμές από ίνες μπανάνας. Τα μπλε κομμάτια είναι τυπωμένα σε μαλλί.

Όνομα έργου : Jigzaw Stardust, Όνομα σχεδιαστών : Ingrid Kulper, Όνομα πελάτη : Ingrid kulper design AB.

Jigzaw Stardust Προσαρμόσιμο Χαλί

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.