Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Drop

Τραπεζάκι Σαλονιού Σταγόνα που παράγεται σχολαστικά από ξύλο και μάρμαρο. αποτελείται από λάκα από μασίφ ξύλο και μάρμαρο. Η συγκεκριμένη υφή του μαρμάρου διαχωρίζει όλα τα προϊόντα το ένα από το άλλο. Τα διαστημικά μέρη του τραπεζιού καφέ βοηθούν στην οργάνωση των αξεσουάρ του σπιτιού. Μια άλλη σημαντική ιδιότητα του σχεδιασμού είναι η ευκολία κίνησης που παρέχεται από κρυμμένους τροχούς που βρίσκονται κάτω από το σώμα. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών συνδυασμών με εναλλακτικές λύσεις μαρμάρου και χρώματος.

Όνομα έργου : Drop, Όνομα σχεδιαστών : Buket Hoscan Bazman, Όνομα πελάτη : Marbleous.

Drop Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.