Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Drop

Τραπεζάκι Σαλονιού Σταγόνα που παράγεται σχολαστικά από ξύλο και μάρμαρο. αποτελείται από λάκα από μασίφ ξύλο και μάρμαρο. Η συγκεκριμένη υφή του μαρμάρου διαχωρίζει όλα τα προϊόντα το ένα από το άλλο. Τα διαστημικά μέρη του τραπεζιού καφέ βοηθούν στην οργάνωση των αξεσουάρ του σπιτιού. Μια άλλη σημαντική ιδιότητα του σχεδιασμού είναι η ευκολία κίνησης που παρέχεται από κρυμμένους τροχούς που βρίσκονται κάτω από το σώμα. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών συνδυασμών με εναλλακτικές λύσεις μαρμάρου και χρώματος.

Όνομα έργου : Drop, Όνομα σχεδιαστών : Buket Hoscan Bazman, Όνομα πελάτη : Marbleous.

Drop Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.