Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ηλεκτρική Κιθάρα

Eagle

Η Ηλεκτρική Κιθάρα Το Eagle παρουσιάζει μια νέα ιδέα ηλεκτρικής κιθάρας βασισμένη σε ένα ελαφρύ, φουτουριστικό και γλυπτό σχέδιο με μια νέα σχεδιαστική γλώσσα εμπνευσμένη από τις φιλοσοφίες Streamline και Organic design. Μορφή και λειτουργία ενωμένη σε μια ολόκληρη οντότητα με ισορροπημένες αναλογίες, συνυφασμένους όγκους και κομψές γραμμές με αίσθηση ροής και ταχύτητας. Πιθανώς μια από τις πιο ελαφριές ηλεκτρικές κιθάρες στην πραγματική αγορά.

Όνομα έργου : Eagle, Όνομα σχεδιαστών : David Flores Loredo, Όνομα πελάτη : David Flores Loredo.

Eagle Η Ηλεκτρική Κιθάρα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.