Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μενταγιόν

Space

Μενταγιόν Ο σχεδιαστής αυτού του μενταγιόν εμπνεύστηκε από τις ελλειπτικές και παραβολικές τροχιές των αστεροειδών. Το μοναδικό σχήμα της λάμπας καθορίζεται από τους ανοδιωμένους πόλους αλουμινίου που είναι διατεταγμένοι με ακρίβεια σε έναν τυπωμένο δακτύλιο 3D, δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία. Η λευκή γυάλινη απόχρωση στη μέση εναρμονίζεται με τους πόλους και προσθέτει στην εκλεπτυσμένη εμφάνισή του. Μερικοί λένε ότι η λάμπα μοιάζει με άγγελο, άλλοι πιστεύουν ότι μοιάζει με χαριτωμένο πουλί.

Όνομα έργου : Space, Όνομα σχεδιαστών : Daniel Mato, Όνομα πελάτη : Loomiosa Ltd..

Space Μενταγιόν

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.