Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Προβολέας

Thor

Ο Προβολέας Το Thor είναι ένας προβολέας LED, σχεδιασμένος από τον Ruben Saldana, με πολύ υψηλή ροή (έως 4,700Lm), κατανάλωση μόνο 27W έως 38W (ανάλογα με το μοντέλο) και σχεδιασμό με βέλτιστη θερμική διαχείριση που χρησιμοποιεί μόνο παθητική απαγωγή. Αυτό κάνει το Thor να ξεχωρίζει ως ένα μοναδικό προϊόν στην αγορά. Μέσα στην κατηγορία του, το Thor έχει συμπαγείς διαστάσεις καθώς ο οδηγός είναι ενσωματωμένος στο φωτιστικό βραχίονα. Η σταθερότητα του κέντρου μάζας μας επιτρέπει να εγκαταστήσουμε όσα Thor θέλουμε χωρίς να προκαλέσουμε κλίση του ίχνους. Το Thor είναι ένας προβολέας LED ιδανικός για περιβάλλοντα με έντονες ανάγκες φωτεινής ροής.

Όνομα έργου : Thor, Όνομα σχεδιαστών : Rubén Saldaña Acle, Όνομα πελάτη : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Ο Προβολέας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.