Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Ποτήρια Νερού Και Αλκοολούχων Ποτών

Primeval Expressions

Τα Ποτήρια Νερού Και Αλκοολούχων Ποτών Κρυστάλλινα ποτήρια σε σχήμα αυγού με κεκλιμένη κοπή. Μια απλή σταγόνα υαλοειδούς υγρού, ένας φυσικός φακός, που συλλαμβάνεται σε ζωηρά κρυστάλλινα γυαλιά που χαράζουν τη χαρά τους, διατηρώντας παράλληλα τη σταθερότητά τους μέσω προσεκτικής διάταξης υλικών. Το κουνιστό τους δημιουργεί μια χαλαρή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Τα γυαλιά ταιριάζουν διακριτικά στην παλάμη όταν κρατούνται. Σε συμβίωση με απαλά σχεδιασμένα χειροποίητα σουβέρ από ξύλο καρυδιάς ή ξυλίτη - αρχαία ξυλεία. Συμπληρώνεται από δίσκους καρυδιάς σε σχήμα έλλειψης για τρία ή δέκα ποτήρια και ένα δίσκο με φαγητό. Οι δίσκοι είναι περιστρεφόμενοι λόγω του λείου ελλειπτικού τους σχήματος.

Όνομα έργου : Primeval Expressions, Όνομα σχεδιαστών : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Όνομα πελάτη : Stories Design.

Primeval Expressions Τα Ποτήρια Νερού Και Αλκοολούχων Ποτών

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.