Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Λαμπτήρας Downlight

Sky

Ο Λαμπτήρας Downlight Ένα ελαφρύ εξάρτημα που φαίνεται να αιωρείται. Ένας λεπτός και ελαφρύς δίσκος εγκατεστημένος λίγα εκατοστά κάτω από την οροφή. Αυτή είναι η σχεδιαστική ιδέα που πέτυχε η Sky. Το Sky δημιουργεί ένα οπτικό εφέ που κάνει το φωτιστικό να φαίνεται να αιωρείται σε απόσταση 5 εκατοστών από την οροφή, προσφέροντας αυτό το φως που ταιριάζει σε ένα προσωπικό και διαφορετικό στυλ. Λόγω της υψηλής απόδοσης, το Sky είναι κατάλληλο για φωτισμό από ψηλές οροφές. Ωστόσο, ο καθαρός και καθαρός σχεδιασμός του επιτρέπει να θεωρηθεί ως μια εξαιρετική επιλογή για φωτισμό οποιουδήποτε είδους εσωτερικών σχεδίων που θέλουν να μεταδίδουν μια ελάχιστη αφή. Επιτέλους, ο σχεδιασμός και η απόδοση μαζί.

Όνομα έργου : Sky, Όνομα σχεδιαστών : Rubén Saldaña Acle, Όνομα πελάτη : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Ο Λαμπτήρας Downlight

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.