Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δοχείο

Goccia

Δοχείο Το Goccia είναι ένα δοχείο που διακοσμεί το σπίτι με απαλά σχήματα και ζεστά λευκά φώτα. Είναι η σύγχρονη οικιακή εστία, το σημείο συνάντησης για μια ευτυχισμένη ώρα με φίλους στον κήπο ή το τραπεζάκι για να διαβάσετε ένα βιβλίο στο σαλόνι. Είναι ένα σετ κεραμικών δοχείων κατάλληλο για να περιέχει τη ζεστή χειμωνιάτικη κουβέρτα, καθώς και εποχιακά φρούτα ή ένα φρέσκο καλοκαιρινό μπουκάλι ποτού βυθισμένο σε πάγο. Τα δοχεία κρέμονται από την οροφή με σχοινί και μπορούν να τοποθετηθούν στο επιθυμητό ύψος. Διατίθενται σε 3 μεγέθη, το μεγαλύτερο από τα οποία μπορεί να ολοκληρωθεί με μασίφ δρυς.

Τραπέζι

Chiglia

Τραπέζι Το Chiglia είναι ένα γλυπτό τραπέζι του οποίου τα σχήματα θυμίζουν αυτά ενός σκάφους, αλλά αντιπροσωπεύουν επίσης την καρδιά ολόκληρου του έργου. Η ιδέα έχει μελετηθεί βάσει μιας αρθρωτής ανάπτυξης ξεκινώντας από το βασικό μοντέλο που προτείνεται εδώ. Η γραμμικότητα της δέσμης των δαχτυλιδιών σε συνδυασμό με τη δυνατότητα των σπονδύλων να γλιστρούν ελεύθερα κατά μήκος αυτού, εγγυώνται τη σταθερότητα του τραπεζιού, επιτρέποντάς του να αναπτυχθεί σε μήκος. Αυτές οι δυνατότητες το καθιστούν εύκολα προσαρμόσιμο στο περιβάλλον προορισμού. Θα αρκεί να αυξάνεται ο αριθμός των σπονδύλων και το μήκος της δέσμης για να ληφθούν οι επιθυμητές διαστάσεις.

Ρολόι

Reverse

Ρολόι Ενώ ο χρόνος περνά, τα ρολόγια παρέμειναν τα ίδια. Το αντίστροφο δεν είναι ένα συνηθισμένο ρολόι, είναι η αντιστροφή, ένας μινιμαλιστικός σχεδιασμός ρολογιού με λεπτές αλλαγές που το καθιστούν μοναδικό. Το χέρι προς τα μέσα περιστρέφεται μέσα στον εξωτερικό δακτύλιο για να δείξει την ώρα. Το μικρό χέρι που βλέπει προς τα έξω στέκεται μόνο του και περιστρέφεται για να δείξει τα λεπτά. Η αντίστροφη δημιουργία δημιουργήθηκε αφαιρώντας όλα τα στοιχεία ενός ρολογιού εκτός από την κυλινδρική βάση του, από εκεί που η φαντασία ανέλαβε. Αυτός ο σχεδιασμός ρολογιού στοχεύει να σας υπενθυμίσει να αγκαλιάσετε το χρόνο.

Τραπεζαρία

Ska V29

Τραπεζαρία Στερεό φυσικό ξύλο αγριόπευκου που λειτουργεί με αριθμητικά μηχανήματα ελέγχου και τελείωσε με το χέρι, η ιδιαιτερότητα είναι το σχήμα που θυμάται τη θέση των δέντρων, κατεδαφίστηκε από την καταιγίδα Vaia που έπληξε τους Δολομίτες και αντιπροσωπεύεται από τους ίδιους τους ξύλινους άξονες από ξύλο αγριόπευκου. Η γυαλισμένη επιφάνεια κάνει την επιφάνεια αδιαφανή και λεία στην αφή και ενισχύει τις φλέβες και τα σχήματά της. Η βάση, κατασκευασμένη από χάλυβα με επίστρωση σε σκόνη, αντιπροσωπεύει το πευκοδάσος πριν περάσει η καταιγίδα.

Η Κινητική Ηλεκτρονική Τύμπανα Δείχνει

E Drum

Η Κινητική Ηλεκτρονική Τύμπανα Δείχνει Εμπνευσμένο από γυροσκόπια. η παράσταση συνδυάζει έναν αριθμό στοιχείων που μαζί δημιουργούν μια εξαιρετική εμπειρία. Η εγκατάσταση αλλάζει το σχήμα της και δημιουργεί ένα δυναμικό περιβάλλον για να παίζει ο ντράμερ. Το Edrum σπάει το φράγμα μεταξύ του ηχητικού φωτός και του χώρου, κάθε νότα μεταφράζεται σε φως.

Το Ποτήρι Κρασί

30s

Το Ποτήρι Κρασί Το Glass Glass της δεκαετίας του 30 από τη Saara Korppi είναι ειδικά σχεδιασμένο για λευκό κρασί, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για άλλα ποτά. Έχει κατασκευαστεί σε ένα καυτό κατάστημα χρησιμοποιώντας παλιές τεχνικές φυσήματος γυαλιού, που σημαίνει ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Ο στόχος της Saara είναι να σχεδιάσει γυαλί υψηλής ποιότητας που φαίνεται ενδιαφέρον από όλες τις γωνίες και, όταν γεμίζει με υγρό, επιτρέπει στο φως να ανακλάται από διαφορετικές γωνίες προσθέτοντας επιπλέον απόλαυση στο πόσιμο. Η έμπνευσή της για το Glass Glass της δεκαετίας του '30 προέρχεται από τον προηγούμενο σχεδιασμό Cognac Glass της δεκαετίας του '30, και τα δύο προϊόντα μοιράζονται το σχήμα του κυπέλλου και το παιχνίδι.