Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Led

XX265

Η Τηλεόραση Led Ο σχεδιασμός των πλαστικών ντουλαπιών διαφοροποιείται από τα συμβατικά μοντέλα με συνολική υφή και γυαλιστερή επιφάνεια αριστερά κάτω από την οθόνη για λογότυπο και οπτική ψευδαίσθηση. Ανάλογα με τη μέθοδο παραγωγής του BMS, το μοντέλο είναι πολύ οικονομικό ενώ εξακολουθεί να έχει αίσθηση σχεδιαστικής αφής. Ο σχεδιασμός της επιτραπέζιας βάσης έχει συνεχή φόρμα που ρέει από πίσω στο κοινό μέσω της μπάρας εφέ χρώμιο. Έτσι, τόσο ο σχεδιασμός του ντουλαπιού όσο και ο σχεδιασμός της βάσης αλληλοσυμπληρώνονται.

Όνομα έργου : XX265, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : Vestel Electronics Co..

XX265 Η Τηλεόραση Led

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.