Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Led 42 Ιντσών

Agile

Η Τηλεόραση Led 42 Ιντσών Το AGILE LED TV έχει σχεδιαστεί για να τονίζει την εικόνα στην οθόνη εφαρμόζοντας στενό πλαίσιο και να παρακολουθεί την τάση της τηλεόρασης με τη λεπτή εμφάνιση. Η ευκρίνεια στο λεπτό περίγραμμα γύρω από την οθόνη παρέχει διαφορετικές αντανακλάσεις και ακτινοβολία φωτός στην επιφάνεια, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ελαφρότητα του σχεδιασμού. Αυτό επηρεάζει επίσης το σχεδιασμό της τηλεόρασης. Μεταλλικές επιφάνειες φινιρίσματος με ματ πλαστικά πόδια και ημιδιάφανο λαιμό ποδιών πραγματοποιούνται με τον ίδιο σκοπό με την τηλεόραση. Το μέρος προσαρμογής του AGILE είναι οι διαφανείς φακοί στα χρώματα.

Όνομα έργου : Agile, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : .

Agile Η Τηλεόραση Led 42 Ιντσών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.