Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Led

XX240 BMS SNB LED TV

Η Τηλεόραση Led Οι τηλεοπτικές σειρές LED XX240 περιλαμβάνουν 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" από το πιο προσιτό μεσαίο μέγεθος έως τις υψηλότερης κατηγορίας τηλεοράσεις μεγάλου μεγέθους με την ίδια ιδέα σχεδιασμού που προσφέρει πολλές επιλογές. Ο σχεδιασμός της οθόνης ανήκει επίσης στην εταιρεία παραγωγής και συναρμολογείται με τη μεθοδολογία BMS. Το μέταλλο οθόνης είναι βαμμένο με υψηλής ποιότητας χρώμα, επειδή ο σχεδιασμός αφήνει ανοιχτή την επιφάνεια στεφάνης και πλαισιώνει μόνο με πάχος τοιχώματος του πίσω καλύμματος. Έτσι, η τηλεόραση φαίνεται να καλύπτεται μόνο με ένα λεπτό πλαίσιο και την περιοχή φωτιζόμενου λογότυπου παρακάτω.

Όνομα έργου : XX240 BMS SNB LED TV, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Η Τηλεόραση Led

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.