Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ψηφιακή Συσκευή Μετάδοσης Βίντεο

Avoi Set Top Box

Η Ψηφιακή Συσκευή Μετάδοσης Βίντεο Το Avoi είναι ένα από τα νεότερα Smart Set Top Boxes της Vestel που παρέχει κυρίως τεχνολογία ψηφιακής μετάδοσης για χρήστες τηλεόρασης. Ο πιο σημαντικός χαρακτήρας του Avoi είναι ο "κρυμμένος εξαερισμός". Ο κρυμμένος εξαερισμός επιτρέπει τη δημιουργία μοναδικών και απλών σχεδίων. Με το Avoi, εκτός από την παρακολούθηση των ψηφιακών καναλιών σε ποιότητα HD, μπορεί κανείς να ακούσει μουσική, να παρακολουθήσει ταινίες και να δει φωτογραφίες και εικόνες στην οθόνη της τηλεόρασης, ενώ ελέγχει αυτά τα αρχεία μέσω του μενού UI. Το λειτουργικό σύστημα της Avoi είναι το Android V4.2 Jel

Όνομα έργου : Avoi Set Top Box, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Η Ψηφιακή Συσκευή Μετάδοσης Βίντεο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.