Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Led

XX250

Η Τηλεόραση Led Τηλεοπτική σειρά χωρίς σύνορα της Vestel, η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλό τμήμα καταναλωτικών ηλεκτρονικών. Το πλαίσιο από αλουμίνιο συγκρατεί την οθόνη ως ένα σχεδόν αόρατο λεπτό πλαίσιο. Το γυαλιστερό λεπτό πλαίσιο δίνει στο προϊόν την αποκλειστική του εικόνα στην αγορά ακόρεστων. Η οθόνη διαφοροποιείται δραστικά από τις κανονικές τηλεοράσεις LED με την ολιστική γυαλιστερή επιφάνεια της οθόνης με λεπτό μεταλλικό πλαίσιο. Το γυαλιστερό αλουμίνιο που βρίσκεται κάτω από την οθόνη δημιουργεί ένα σημείο έλξης ενώ διαχωρίζει την τηλεόραση από τη βάση του τραπεζιού.

Όνομα έργου : XX250, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : Vestel Electronics Co..

XX250 Η Τηλεόραση Led

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.