Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπέζι Πολλαπλών Χρήσεων

Bean Series 2

Το Τραπέζι Πολλαπλών Χρήσεων Αυτός ο πίνακας σχεδιάστηκε από τους βασικούς σχεδιαστές Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui και Lorene Faure. Το έργο ήταν εμπνευσμένο από τα στιγματισμένα σχήματα French Curves και τα παζλ και χρησιμεύει ως το κεντρικό κομμάτι σε μια αίθουσα συνεδριάσεων γραφείων. Το συνολικό σχήμα είναι γεμάτο κουνήματα, το οποίο είναι μια δραματική απομάκρυνση από το παραδοσιακό επίσημο εταιρικό τραπέζι συνεδρίων. Τα τρία μέρη του τραπεζιού μπορούν να αναδιαμορφωθούν σε διαφορετικά συνολικά σχήματα ώστε να ποικίλουν οι διευθετήσεις καθισμάτων. η συνεχής κατάσταση της αλλαγής δημιουργεί μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα για το δημιουργικό γραφείο.

Όνομα έργου : Bean Series 2, Όνομα σχεδιαστών : Bean Buro, Όνομα πελάτη : Cheil .

Bean Series 2 Το Τραπέζι Πολλαπλών Χρήσεων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.