Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Πολυλειτουργική Καρέκλα

charchoob

Η Πολυλειτουργική Καρέκλα Η κυβική μορφή του προϊόντος το διατηρεί σταθερό και ισορροπημένο προς όλες τις κατευθύνσεις. Επιπλέον, η τριμερής χρήση του προϊόντος σε τυπική, ανεπίσημη και φιλική εθιμοτυπία είναι δυνατή μόνο με περιστροφή των καρεκλών 90 μοιρών. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται όσο το δυνατόν ελαφρύτερο (4 κιλά) λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές της λειτουργικότητάς του. Αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε επιλέγοντας ελαφριά υλικά και κουφώματα για να διατηρηθεί το βάρος του προϊόντος όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Όνομα έργου : charchoob, Όνομα σχεδιαστών : Arash Shojaei, Όνομα πελάτη : Arshida.

charchoob Η Πολυλειτουργική Καρέκλα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.