Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έπιπλα Μπάνιου

Sott'Aqua Marino

Τα Έπιπλα Μπάνιου Η συλλογή Sott'Aqua Marino με τις δημιουργικές λεπτομέρειες του υποβρύχιου κόσμου στα μπάνια, προσφέρει την πολυτέλεια του σχεδιασμού του μπάνιου σας χρησιμοποιώντας το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων επιλογών διαμόρφωσης. Το Sott'Aqua Marino είναι σε θέση να προσφέρει μια μοναδική σχεδιαστική προσέγγιση για κάθε μπάνιο με ευελιξία για χρήση με μονές ή διπλές ντουλάπες νεροχύτη. Ο στρογγυλός καθρέφτης που είναι τοποθετημένος στον τοίχο με κρεμάστρα έχει επίσης κρυφό σύστημα φωτισμού. Ο οθωμανικός θώρακας κέδρου στους τροχούς λειτουργεί επίσης ως καλάθι πλυντηρίου.

Όνομα έργου : Sott'Aqua Marino, Όνομα σχεδιαστών : Isvea Eurasia, Όνομα πελάτη : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Τα Έπιπλα Μπάνιου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.