Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ρολόι

Pin

Ρολόι Όλα ξεκίνησαν με ένα απλό παιχνίδι σε μια τάξη δημιουργικότητας: το θέμα ήταν "ρολόι". Έτσι, διάφορα ρολόγια τοίχου τόσο ψηφιακά όσο και αναλογικά, έχουν αναθεωρηθεί και ερευνηθεί. Η αρχική ιδέα ξεκίνησε από τη λιγότερο σημαντική περιοχή ρολογιών που είναι ο πείρος στον οποίο κρέμονται συνήθως τα ρολόγια. Αυτός ο τύπος ρολογιού περιλαμβάνει έναν κυλινδρικό πόλο στον οποίο είναι εγκατεστημένοι τρεις προβολείς. Αυτοί οι προβολείς καθιστούν τις τρεις υπάρχουσες λαβές ίδιες με αυτές των συνηθισμένων αναλογικών ρολογιών. Ωστόσο, προβάλλουν επίσης αριθμούς.

Όνομα έργου : Pin, Όνομα σχεδιαστών : Alireza Asadi, Όνομα πελάτη : AR.A.

Pin Ρολόι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.