Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Stocker

Καρέκλα Το Stocker είναι μια σύντηξη μεταξύ ενός σκαμνιού και μιας καρέκλας. Τα ελαφρά στοιβαζόμενα ξύλινα καθίσματα είναι κατάλληλα για ιδιωτικές και ημι-επίσημες εγκαταστάσεις. Η εκφραστική του μορφή υπογραμμίζει την ομορφιά της τοπικής ξυλείας. Ο περίπλοκος δομικός σχεδιασμός και η κατασκευή του επιτρέπει με πάχος υλικού 8 mm 100% μασίφ ξύλο να δημιουργήσει ένα στιβαρό αλλά ελαφρύ είδος βάρους μόνο 2300 γραμμαρίων. Η συμπαγής κατασκευή του Stocker επιτρέπει αποθήκευση χώρου. Στοιβάζονται μεταξύ τους, μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί και λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού του, το Stocker μπορεί να ωθηθεί εντελώς κάτω από ένα τραπέζι.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Drop

Τραπεζάκι Σαλονιού Σταγόνα που παράγεται σχολαστικά από ξύλο και μάρμαρο. αποτελείται από λάκα από μασίφ ξύλο και μάρμαρο. Η συγκεκριμένη υφή του μαρμάρου διαχωρίζει όλα τα προϊόντα το ένα από το άλλο. Τα διαστημικά μέρη του τραπεζιού καφέ βοηθούν στην οργάνωση των αξεσουάρ του σπιτιού. Μια άλλη σημαντική ιδιότητα του σχεδιασμού είναι η ευκολία κίνησης που παρέχεται από κρυμμένους τροχούς που βρίσκονται κάτω από το σώμα. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών συνδυασμών με εναλλακτικές λύσεις μαρμάρου και χρώματος.

Το Τραπέζι Εργασίας

Timbiriche

Το Τραπέζι Εργασίας Ο σχεδιασμός φαίνεται να αντικατοπτρίζει τη συνεχώς μεταβαλλόμενη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου σε έναν πολυδύναμο και εφευρετικό χώρο, ο οποίος με μια ενιαία επιφάνεια διαμορφώνεται από την απουσία ή την παρουσία των τεμαχίων ξύλου που γλιστρούν, αφαιρούνται ή τοποθετούνται, προσφέρει άπειρο δυνατότητες οργάνωσης των αντικειμένων σε έναν χώρο εργασίας, διασφαλίζοντας τη μονιμότητα στα ειδικά δημιουργημένα μέρη και που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε στιγμής. Οι σχεδιαστές είναι εμπνευσμένοι από το παραδοσιακό παιχνίδι timbiriche, αναδιαμορφώνοντας την ουσία της προσαρμογής του πίνακα προσωπικών κινητών σημείων που παρέχει έναν παιχνιδιάρικο χώρο στο χώρο εργασίας.

Προσαρμόσιμο Χαλί

Jigzaw Stardust

Προσαρμόσιμο Χαλί Τα χαλιά είναι φτιαγμένα σε ρόμβους και εξάγωνα, εύκολα τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο με αντιολισθητική επιφάνεια. Ιδανικό για κάλυψη δαπέδων και ακόμη και για τους τοίχους για τη μείωση των ενοχλητικών ήχων. Τα κομμάτια έρχονται σε 2 διαφορετικά είδη. Τα ανοιχτό ροζ κομμάτια είναι φουντωτά στο χέρι με μαλλί NZ με κεντημένες γραμμές από ίνες μπανάνας. Τα μπλε κομμάτια είναι τυπωμένα σε μαλλί.

Η Ηλεκτρική Κιθάρα

Eagle

Η Ηλεκτρική Κιθάρα Το Eagle παρουσιάζει μια νέα ιδέα ηλεκτρικής κιθάρας βασισμένη σε ένα ελαφρύ, φουτουριστικό και γλυπτό σχέδιο με μια νέα σχεδιαστική γλώσσα εμπνευσμένη από τις φιλοσοφίες Streamline και Organic design. Μορφή και λειτουργία ενωμένη σε μια ολόκληρη οντότητα με ισορροπημένες αναλογίες, συνυφασμένους όγκους και κομψές γραμμές με αίσθηση ροής και ταχύτητας. Πιθανώς μια από τις πιο ελαφριές ηλεκτρικές κιθάρες στην πραγματική αγορά.

Μενταγιόν

Space

Μενταγιόν Ο σχεδιαστής αυτού του μενταγιόν εμπνεύστηκε από τις ελλειπτικές και παραβολικές τροχιές των αστεροειδών. Το μοναδικό σχήμα της λάμπας καθορίζεται από τους ανοδιωμένους πόλους αλουμινίου που είναι διατεταγμένοι με ακρίβεια σε έναν τυπωμένο δακτύλιο 3D, δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία. Η λευκή γυάλινη απόχρωση στη μέση εναρμονίζεται με τους πόλους και προσθέτει στην εκλεπτυσμένη εμφάνισή του. Μερικοί λένε ότι η λάμπα μοιάζει με άγγελο, άλλοι πιστεύουν ότι μοιάζει με χαριτωμένο πουλί.