Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Με Οθόνη 47 "που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd

Triump

Η Τηλεόραση Με Οθόνη 47 "που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd Οι κονστρουκτιβιστικές προσεγγίσεις που διεγείρουν τα συναισθήματα της κομψότητας, οι τακτοποιημένες άκρες αποτέλεσαν την έμπνευσή μας. Ο σχεδιαστής ήθελε να τρέφει τις αισθήσεις και τις οπτικές αισθήσεις του κοινού με ψευδαισθήσεις που δημιουργήθηκαν με διαφορετικά υλικά όπως γυαλί, λαμαρίνα, επιχρωμιωμένες επιφάνειες και λευκό φως.

Όνομα έργου : Triump, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : .

Triump Η Τηλεόραση Με Οθόνη 47 "που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.