Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σκαμνί

Ydin

Το Σκαμνί Το σκαμπό Ydin μπορεί να τοποθετηθεί μόνοι σας, χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων, χάρη σε ένα απλό σύστημα κλειδώματος. Τα 4 πανομοιότυπα πόδια δεν τοποθετούνται σε καμία συγκεκριμένη σειρά και το κάθισμα από σκυρόδεμα, ενεργώντας ως ο θεμέλιος λίθος, κρατά τα πάντα στη θέση του. Τα πόδια κατασκευάζονται με θραύσματα ξύλου που προέρχονται από έναν κατασκευαστή σκαλοπατιών, επεξεργάζονται εύκολα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας ξύλου και τέλος λαδώνουν. Το κάθισμα είναι απλώς διαμορφωμένο σε μόνιμο σκυρόδεμα UHP ενισχυμένο με ίνες. Μόνο 5 αποσπώμενα μέρη για να συσκευαστούν σε επίπεδο επίπεδο και να είναι έτοιμα για αποστολή στους τελικούς πελάτες, είναι ένα άλλο επιχείρημα αειφορίας.

Το Καροτσάκι Με Απλή Ψύξη

Coq

Το Καροτσάκι Με Απλή Ψύξη Ο Patrick Sarran δημιούργησε το καροτσάκι τυριού Coq το 2012. Η περίεργη θέση αυτού του τροχαίου αντικειμένου διεγείρει την περιέργεια των επισκεπτών, αλλά μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό είναι κυρίως ένα εργαλείο εργασίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας στυλιζαρισμένης βερνικωμένης δομής οξιάς στην κορυφή ενός κυλινδρικού κόκκινου λακαρισμένου δακτυλίου που μπορεί να κρεμαστεί στο πλάι για να αποκαλύψει μια ποικιλία ωριμασμένων τυριών. Χρησιμοποιώντας τη λαβή για να μετακινήσετε το καλάθι, ανοίγοντας το κουτί, σύροντας το ταμπλό για να δημιουργήσετε χώρο για την πλάκα, περιστρέφοντας αυτόν τον δίσκο για να κόψετε τμήματα τυριού, ο σερβιτόρος μπορεί να αναπτύξει τη διαδικασία σε ένα μικρό κομμάτι της τέχνης.

Το Κατεψυγμένο Έρημο Καρότσι

Sweet Kit

Το Κατεψυγμένο Έρημο Καρότσι Αυτή η κινητή βιτρίνα για την εξυπηρέτηση επιδορπίων σε εστιατόρια δημιουργήθηκε το 2016 και είναι το τελευταίο κομμάτι της σειράς Κ. Ο σχεδιασμός Sweet-Kit πληροί την απαίτηση για κομψότητα, ευελιξία, όγκο και διαφάνεια. Ο μηχανισμός ανοίγματος βασίζεται σε έναν δακτύλιο που περιστρέφεται γύρω από έναν ακρυλικό γυάλινο δίσκο. Δύο χυτοί δακτύλιοι οξιάς είναι οι τροχιές περιστροφής, καθώς και οι λαβές για το άνοιγμα της θήκης και για τη μετακίνηση του καροτσιού γύρω από το εστιατόριο. Αυτές οι ενσωματωμένες δυνατότητες βοηθούν στη ρύθμιση της σκηνής για εξυπηρέτηση και στην επισήμανση των προϊόντων που εμφανίζονται.

Η Υπηρεσία Ζεστών Ροφημάτων Με Φρέσκα Φυτά

Herbal Tea Garden

Η Υπηρεσία Ζεστών Ροφημάτων Με Φρέσκα Φυτά Ο Patrick Sarran δημιούργησε το Herbal Tea Garden ως ένα μοναδικό στοιχείο για το Landmark Mandarin Oriental του Χονγκ Κονγκ το 2014. Ο διευθυντής τροφοδοσίας ήθελε ένα καροτσάκι στο οποίο θα μπορούσε να εκτελέσει την τελετή τσαγιού. Αυτός ο σχεδιασμός επαναχρησιμοποιεί τους κωδικούς που ανέπτυξε ο Patrick Sarran στα καροτσάκια της σειράς K, όπως το καροτσάκι KEZA και το πολυλειτουργικό καρότσι Km31, επηρεασμένο από την κινεζική ζωγραφική τοπίου.

Το Καροτσάκι Σαμπάνιας

BOQ

Το Καροτσάκι Σαμπάνιας Το BOQ είναι ένα καροτσάκι για πάγο για σερβίρισμα σαμπάνιας σε δεξιώσεις. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο, μέταλλο, ρητίνη και γυαλί. Η κυκλική συμμετρία οργανώνει αντικείμενα και υλικά ως αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού. Τα τυποποιημένα φλάουτα στοιβάζονται σε corolla, κεφάλι προς τα κάτω, κάτω από ένα δίσκο λευκής ρητίνης, προστατευμένο από σκόνη και κραδασμούς. Η σύνθεση, σχεδόν λουλουδάτη, καλεί τους επισκέπτες να σχηματίσουν έναν κύκλο για να δοκιμάσουν το πολύτιμο ποτό. Αλλά πρώτα απ 'όλα, είναι ένα αποτελεσματικό σκηνικό αξεσουάρ για τον σερβιτόρο.

Καροτσάκι Με Επένδυση

Kali

Καροτσάκι Με Επένδυση Αυτό το καρότσι είναι ένα από τα στοιχεία της σειράς K του σχεδιαστή για τη μάρκα QUISO. Είναι κατασκευασμένο από όμορφα κατασκευασμένο μασίφ ξύλο. Ο στιβαρός και στιβαρός σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για σερβίρισμα αλκοόλ στο τραπέζι του εστιατορίου. Για την ασφάλεια και την κομψότητα της υπηρεσίας, τα γυαλιά αιωρούνται από ένα μαξιλάρι, τα μπουκάλια ακινητοποιούνται με αντιολισθητική επίστρωση, οι βιομηχανικοί τροχοί έχουν ομαλή και αθόρυβη κύλιση.