Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λάμπα

Schon

Λάμπα Οι πηγές φωτός αυτού του μοναδικού λαμπτήρα τοποθετούνται στο κέντρο του συνολικού σχήματος, οπότε φωτίζει μια απαλή και ομοιόμορφη πηγή φωτός. Οι φωτεινές επιφάνειες διαχωρίζονται από το κύριο σώμα, έτσι το απλό σχήμα του αμαξώματος με χαμηλότερα μέρη συν η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της χαμηλής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας του δίνει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό. Επίσης, το άγγιγμα του αμαξώματος για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του φωτός είναι ένα άλλο σύγχρονο χαρακτηριστικό αυτού του μοναδικού φωτός. Η έκφραση οδηγεί σε διαφορές στο φωτισμό και ο φωτισμός της λάμπας έχει σχεδιαστεί. Το μεγαλύτερο μέρος του φωτός από λαμπτήρες, έτσι ώστε ο θεατής να μην εκμεταλλευτεί το φως, θα εξασθενίσει. Όμορφη για να ζήσεις.

Όνομα έργου : Schon, Όνομα σχεδιαστών : Mostafa Arvand, Όνομα πελάτη : Deco Light Group Co..

Schon Λάμπα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.