Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αυξανόμενη Λάμπα

BB Little Garden

Η Αυξανόμενη Λάμπα Αυτό το έργο προτείνει την υποστήριξη αυτής της νέας χρήσης που παρέχει μια πληρέστερη εμπειρία αισθητικής μαγειρικής. Το BB Little Garden είναι ένας λαμπρός λαμπτήρας που μεγαλώνει και θέλει να επισκεφτεί ξανά τον χώρο των αρωματικών φυτών μέσα στην κουζίνα. Είναι ένας τόμος με καθαρές γραμμές, ως πραγματικό μινιμαλιστικό αντικείμενο. Ο κομψός σχεδιασμός έχει μελετηθεί ειδικά για να προσαρμοστεί σε μια ποικιλία εσωτερικών χώρων και να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην κουζίνα. Το BB Little Garden είναι ένα πλαίσιο για φυτά, η καθαρή του γραμμή τα μεγεθύνει και δεν διαταράσσει την ανάγνωση.

Όνομα έργου : BB Little Garden, Όνομα σχεδιαστών : Martouzet François-Xavier, Όνομα πελάτη : Hall Design.

BB Little Garden Η Αυξανόμενη Λάμπα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.