Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κουμπαράς

DEEPE

Κουμπαράς Το αντικείμενο είναι μια κουμπαρά. Η μοναδική εμφάνιση σε σχήμα χαρακτήρα συνδυάζει ένα ακριβό, διάσημο κόσμημα με αξιαγάπητη και ευγενική και τη συνεχή παρουσία μελών της οικογένειας, η συγκέντρωση χρημάτων είναι πολύ λειτουργικές ιδιότητες. Αλλά το πιο εξαιρετικό χαρακτηριστικό DeePee - όλα εκτός από τις τυπικές λειτουργίες ανταποκρίνεται τέλεια - είναι ότι η νέα διατύπωση, το μοναδικό και συμπληρωματικό "κόσμημα" με βάση τα συμφραζόμενα, όλα τα αποκλειστικά σπίτια.

Όνομα έργου : DEEPE, Όνομα σχεδιαστών : Zoltan Madosfalvi, Όνομα πελάτη : Lima Home design studio.

DEEPE Κουμπαράς

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.