Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Ατομικός Θερμοστάτης

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Ο Ατομικός Θερμοστάτης Ο Θερμοστάτης για Smartphone παρουσιάζει μινιμαλιστικό, κομψό σχεδιασμό, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σχέδια θερμοστάτη. Ο ημιδιαφανής κύβος μεταβαίνει από λευκό σε χρώμα σε μια στιγμή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε μία από τις 5 εναλλάξιμες έγχρωμες μεμβράνες στο πίσω μέρος της συσκευής. Απαλό και ελαφρύ, το χρώμα φέρνει μια λεπτή πινελιά πρωτοτυπίας. Οι φυσικές αλληλεπιδράσεις περιορίζονται στο ελάχιστο. Ένα απλό άγγιγμα επιτρέπει την αλλαγή της θερμοκρασίας ενώ όλα τα άλλα χειριστήρια γίνονται από το smartphone του χρήστη. Η οθόνη E-ink επιλέχθηκε για την απαράμιλλη ποιότητα και την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Όνομα έργου : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Όνομα σχεδιαστών : Netatmo, Όνομα πελάτη : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Ο Ατομικός Θερμοστάτης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.