Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ντους

Rain Soft

Ντους Η θέα στον καταρράκτη στη φύση μπορεί να προσελκύσει τον καθένα και να την παρακολουθήσει ή να ντους κάτω, μπορεί να δημιουργήσει μια χαλαρωτική κατάρριψη. Έτσι ήταν απαραίτητο να προσομοιωθεί η χαλαρωτική σκηνή του καταρράκτη μέσα σε σπίτια και διαμερίσματα, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να βιώσει τη χαρά του ντους κάτω από τον καταρράκτη στο σπίτι. υπάρχουν δύο τύποι πιτσίλισμα σε αυτό το σχέδιο. Λειτουργία γροθιάς: Η πυκνότητα ή η συγκέντρωση του νερού είναι στη μέση και μπορεί κανείς να πλύνει το σώμα Δεύτερη λειτουργία: Το νερό χύνεται κάθετα από το περιβάλλον του δακτυλίου και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει σαμπουάν και περιβάλλεται από ένα τείχος νερού και αυτός ο τοίχος μπορεί να είμαι

Όνομα έργου : Rain Soft , Όνομα σχεδιαστών : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Όνομα πελάτη : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Ντους

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.