Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μουσικό Όργανο

DrumString

Μουσικό Όργανο Συνδυάζοντας δύο όργανα μαζί, αυτό σημαίνει να γεννηθεί ένας νέος ήχος, μια νέα λειτουργία στη χρήση οργάνων, ένας νέος τρόπος αναπαραγωγής ενός οργάνου, μια νέα εμφάνιση. Επίσης, οι κλίμακες σημειώσεων για τα τύμπανα είναι όπως οι D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 και οι κλίμακες νότας συμβολοσειράς έχουν σχεδιαστεί στο σύστημα EADGBE. Το DrumString είναι ελαφρύ και έχει ένα λουράκι που στερεώνεται πάνω από τους ώμους και τη μέση, επομένως η χρήση και η συγκράτηση του οργάνου θα είναι εύκολη και σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης δύο χεριών.

Κράνος Ποδηλάτου

Voronoi

Κράνος Ποδηλάτου Το κράνος είναι εμπνευσμένο από τη δομή 3D Voronoi που διανέμεται ευρέως στο Nature. Με ένα συνδυασμό παραμετρικής τεχνικής και βιονικών, κράνος ποδηλάτου διαθέτει ένα βελτιωμένο εξωτερικό μηχανικό σύστημα. Διαφέρει από την παραδοσιακή δομή προστασίας από νιφάδες στο μη συνοπτικό βιονικό 3D μηχανικό του σύστημα. Όταν χτυπηθεί από εξωτερική δύναμη, αυτή η δομή δείχνει καλύτερη σταθερότητα. Με την ισορροπία ελαφρότητας και ασφάλειας, το κράνος στοχεύει στο να προσφέρει στους ανθρώπους πιο άνετο, πιο μοντέρνο και ασφαλέστερο κράνος ποδηλάτου προσωπικής προστασίας.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Planck

Τραπεζάκι Σαλονιού Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά κομμάτια κόντρα πλακέ που είναι κολλημένα μαζί υπό πίεση. Οι επιφάνειες είναι γυαλόχαρτες και επεξεργάζονται με ματ και πολύ ισχυρό βερνίκι. Υπάρχουν 2 επίπεδα - δεδομένου ότι το εσωτερικό του τραπεζιού είναι κοίλο - το οποίο είναι πολύ πρακτικό για την τοποθέτηση περιοδικών ή καρό. Κάτω από το τραπέζι υπάρχουν τροχοί με σφαίρες. Έτσι, το χάσμα μεταξύ δαπέδου και τραπεζιού είναι πολύ μικρό, αλλά ταυτόχρονα είναι εύκολο να κινηθεί. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται το κόντρα πλακέ (κάθετος) το κάνει πολύ δυνατό.

Το Concept Chaise Lounge

Dhyan

Το Concept Chaise Lounge Το Dyhan lounge concept συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό με παραδοσιακές ανατολικές ιδέες και αρχές εσωτερικής γαλήνης συνδέοντας τη φύση. Χρησιμοποιώντας το Lingam ως έμπνευση φόρμας και το Bodhi-tree και τους ιαπωνικούς κήπους ως βάση στις ενότητες της ιδέας, ο Dhyan (σανσκριτικά: διαλογισμός) μετατρέπει τις ανατολικές φιλοσοφίες σε ποικίλες διαμορφώσεις, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει την πορεία του στο ζεν / χαλάρωση. Η λειτουργία νερού-λίμνης περιβάλλει τον χρήστη με καταρράκτη και λίμνη, ενώ η λειτουργία κήπου περιβάλλει τον χρήστη με πράσινο. Η τυπική λειτουργία περιέχει περιοχές αποθήκευσης κάτω από μια πλατφόρμα που λειτουργεί ως ράφι.

Ο Έλεγχος Πρόσβασης Τρισδιάστατης Αναγνώρισης Προσώπου

Ezalor

Ο Έλεγχος Πρόσβασης Τρισδιάστατης Αναγνώρισης Προσώπου Γνωρίστε τον πολλαπλό αισθητήρα και το σύστημα ελέγχου πρόσβασης κάμερας, Ezalor. Οι αλγόριθμοι και οι τοπικοί υπολογιστές έχουν σχεδιαστεί για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η τεχνολογία anti-spoofing σε οικονομικό επίπεδο αποτρέπει τις μάσκες ψεύτικου προσώπου. Ο απαλός ανακλαστικός φωτισμός προσφέρει άνεση. Με ριπή οφθαλμού, οι χρήστες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο μέρος που τους αρέσει. Ο έλεγχος ταυτότητας χωρίς αφή εξασφαλίζει υγιεινή.

Η Συλλογή Επίπλων

Phan

Η Συλλογή Επίπλων Η συλλογή Phan είναι εμπνευσμένη από το κοντέινερ Phan που είναι μια ταϊλανδέζικη κουλτούρα εμπορευματοκιβωτίων. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί τη δομή των δοχείων Phan για να κάνει τη δομή των επίπλων που το καθιστά ισχυρό. Σχεδιάστε τη φόρμα και τη λεπτομέρεια που το καθιστούν μοντέρνο και απλό. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε τεχνολογία κοπής λέιζερ και συνδυασμό πτυσσόμενου μεταλλικού φύλλου με ξύλο CNC για την κατασκευή μιας σύνθετης και μοναδικής λεπτομέρειας που είναι διαφορετική από τις άλλες. Η επιφάνεια έχει τελειώσει με ένα επικαλυμμένο με σκόνη σύστημα για να κάνει τη δομή να παραμείνει μακριά, ισχυρή αλλά ελαφριά.