Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Νιπτήρας

Angle

Νιπτήρας Υπάρχουν πολλοί νιπτήρες με εξαιρετικό σχεδιασμό στον κόσμο. Προσφέρουμε όμως να το δούμε από μια νέα οπτική γωνία. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη διαδικασία χρήσης του νεροχύτη και να κρύψουμε τόσο απαραίτητες, αλλά μη αισθητικές λεπτομέρειες, όπως η οπή αποστράγγισης. Το "Angle" είναι ο λακωνικός σχεδιασμός, στον οποίο μελετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για άνετη χρήση και σύστημα καθαρισμού. Κατά τη χρήση δεν παρατηρείτε την οπή αποστράγγισης, όλα φαίνονται σαν το νερό να εξαφανίζεται. Αυτό το αποτέλεσμα, συνδυάζεται με μια οπτική ψευδαίσθηση επιτυγχάνεται με μια ειδική θέση των επιφανειών του νεροχύτη.

Όνομα έργου : Angle, Όνομα σχεδιαστών : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Όνομα πελάτη : ARCHITIME design group.

Angle Νιπτήρας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.