Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Και Η Ιδέα Του Χτένισμα

Hairchitecture

Ο Σχεδιασμός Και Η Ιδέα Του Χτένισμα HAIRCHITECTURE προκύπτει από μια συσχέτιση μεταξύ ενός κομμωτή - Gijo, και μιας ομάδας αρχιτεκτόνων - FAHR 021.3. Με κίνητρο την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στο Guimaraes 2012, προτείνουν μια ιδέα να συγχωνευθούν δύο δημιουργικές μεθοδολογίες, το Architecture & Hairstyle. Με το βαρβαρό αρχιτεκτονικό θέμα το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό νέο χτένισμα που υποδηλώνει μια μεταμόρφωση των μαλλιών σε απόλυτη επικοινωνία με αρχιτεκτονικές δομές. Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται είναι τολμηρά και πειραματικά, με ισχυρή σύγχρονη ερμηνεία. Η ομαδική εργασία και η επιδεξιότητα ήταν ζωτικής σημασίας για να κάνουν τη στροφή φαινομενικά συνηθισμένη.

Ημερολόγιο

NISSAN Calendar 2013

Ημερολόγιο Κάθε χρόνο, η Nissan παράγει ένα ημερολόγιο με το θέμα της ετικέτας της επωνυμίας «Ενθουσιασμός σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο». Η έκδοση του 2013 είναι γεμάτη με ανοιγόμενα μάτια και μοναδικές ιδέες και εικόνες ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με έναν καλλιτέχνη χορού ζωγραφικής «SAORI KANDA». Όλες οι εικόνες σημερολόγιο είναι έργα του χορευτή ζωγράφου SAORI KANDA. Ενσαρκώνει την έμπνευσή της από το όχημα της Nissan στους πίνακές της, οι οποίοι είχαν σχεδιαστεί άμεσα σε μια κουρτίνα οριζόντια τοποθετημένη στο στούντιο.

Το Φυλλάδιο

NISSAN CIMA

Το Φυλλάδιο ・ Η Nissan ενσωμάτωσε όλες τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και σοφία, εσωτερικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και την τέχνη της ιαπωνικής χειροτεχνίας ("MONOZUKURI" στα Ιαπωνικά) για να δημιουργήσει ένα πολυτελές sedan απαράμιλλης ποιότητας - το νέο CIMA, το μοναδικό ναυαρχίδα της Nissan.・ Αυτό το φυλλάδιο έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να δείξει τις δυνατότητες των προϊόντων της CIMA, αλλά και για να γνωρίσει την εμπιστοσύνη και την υπερηφάνεια της Nissan για την τεχνική της.

Ο Σχεδιασμός Του Πακέτου Τσίχλας

ZEUS

Ο Σχεδιασμός Του Πακέτου Τσίχλας Σχέδια συσκευασίας για τσίχλες. Η ιδέα αυτού του σχεδιασμού είναι «διεγερτική ευαισθησία». Οι στόχοι των προϊόντων είναι άνδρες στα είκοσι τους και αυτά τα καινοτόμα σχέδια τους βοηθούν να επιλέγουν προϊόντα στα καταστήματα ενστικτωδώς. Τα κύρια γραφικά εκφράζουν την εντυπωσιακή παγκόσμια θέα του φυσικού φαινομένου που συνδέεται με κάθε γεύση. THUNDER SPARK για μια αίσθηση και ηλεκτριστική γεύση, SNOW STORM για κατάψυξη και έντονη δροσιστική γεύση και RAIN SHOWER για γεύση υγρασίας, ζουμερού και υδαρής αίσθησης.

Η Φωτοχρωμική Δομή Του Θόλου

Or2

Η Φωτοχρωμική Δομή Του Θόλου Το Or2 είναι μια δομή οροφής μονής επιφάνειας που αντιδρά στο φως του ήλιου. Τα πολυγωνικά τμήματα της επιφάνειας αντιδρούν στο υπεριώδες φως, χαρτογραφώντας τη θέση και την ένταση των ηλιακών ακτίνων. Όταν βρίσκονται στη σκιά, τα τμήματα του Or2 είναι διαφανή λευκά. Ωστόσο, όταν χτυπηθούν από το φως του ήλιου, χρωματίζονται, πλημμυρίζοντας τον παρακάτω χώρο με διαφορετικές αποχρώσεις φωτός. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το Or2 γίνεται συσκευή σκίασης που ελέγχει παθητικά το χώρο κάτω από αυτό. Τη νύχτα το Or2 μετατρέπεται σε έναν τεράστιο πολυέλαιο, που διαδίδει φως που έχει συλλεχθεί από ενσωματωμένα φωτοβολταϊκά κύτταρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Ετικέτα Αφρώδους Οίνου Και Το Πακέτο

Il Mosnel QdE 2012

Η Ετικέτα Αφρώδους Οίνου Και Το Πακέτο Ακριβώς όπως η λίμνη Iseo εκτοξεύεται στις όχθες του Franciacorta, έτσι και το αφρώδες κρασί βρέχει τις πλευρές ενός ποτηριού. Η ιδέα είναι μια γραφική επανεπεξεργασία του σχήματος της λίμνης και εκφράζει όλη τη δύναμη ενός μπουκαλιού Reserve που χύνεται σε ένα κρύσταλλο. Μια κομψή και ζωντανή ετικέτα, ισορροπημένη στα γραφικά και τα χρώματα της, είναι μια τολμηρή λύση με διαφανές πολυπροπυλένιο και εντελώς ζεστή εκτύπωση χρυσού φύλλου για να δώσει νέες αισθήσεις. Η έκχυση του κρασιού είναι υπογραμμισμένη στο κουτί, όπου τα γραφικά τυλίγονται γύρω από το πακέτο: απλό και εντυπωσιακό που αποτελείται από δύο στοιχεία "slive et tiroir".