Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Του Θεάτρου

Crossing the line

Ο Σχεδιασμός Του Θεάτρου Ένας λογικός μονόλογος σχετικά με την αιτία και το αποτέλεσμα, αυτό που μας οδηγεί να κάνουμε πράξεις, που δεν θα είχαμε θεωρήσει πιθανό. Τοποθετώντας το κοινό γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι, όπως το δικαστήριο της Ευρώπης, ήθελα να δημιουργήσω μια αίθουσα όπου το κοινό περιλαμβάνει, αλληλεπιδρά και αντανακλά για το δικό του ρόλο σε μια πορεία εκδηλώσεων.

Καθίσματα Για Αναβάτες Διέλευσης

Door Stops

Καθίσματα Για Αναβάτες Διέλευσης Το Door Stops είναι μια συνεργασία μεταξύ σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αναβατών και κατοίκων της κοινότητας για την πλήρωση παραμελημένων δημόσιων χώρων, όπως στάσεις διέλευσης και κενές θέσεις, με ευκαιρίες καθισμάτων για να κάνουν την πόλη ένα πιο ευχάριστο μέρος. Σχεδιασμένες για να παρέχουν μια ασφαλέστερη και αισθητικά ευχάριστη εναλλακτική από εκείνη που υπάρχει σήμερα, οι μονάδες είναι εφοδιασμένες με μεγάλες εκθέσεις δημόσιας τέχνης που έχουν παραγγελθεί από τοπικούς καλλιτέχνες, δημιουργώντας έναν εύκολα αναγνωρίσιμο, ασφαλή και ευχάριστο χώρο αναμονής για τους αναβάτες.

Ο Σχεδιασμός Και Η Ιδέα Του Χτένισμα

Hairchitecture

Ο Σχεδιασμός Και Η Ιδέα Του Χτένισμα HAIRCHITECTURE προκύπτει από μια συσχέτιση μεταξύ ενός κομμωτή - Gijo, και μιας ομάδας αρχιτεκτόνων - FAHR 021.3. Με κίνητρο την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στο Guimaraes 2012, προτείνουν μια ιδέα να συγχωνευθούν δύο δημιουργικές μεθοδολογίες, το Architecture & Hairstyle. Με το βαρβαρό αρχιτεκτονικό θέμα το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό νέο χτένισμα που υποδηλώνει μια μεταμόρφωση των μαλλιών σε απόλυτη επικοινωνία με αρχιτεκτονικές δομές. Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται είναι τολμηρά και πειραματικά, με ισχυρή σύγχρονη ερμηνεία. Η ομαδική εργασία και η επιδεξιότητα ήταν ζωτικής σημασίας για να κάνουν τη στροφή φαινομενικά συνηθισμένη.

Ημερολόγιο

NISSAN Calendar 2013

Ημερολόγιο Κάθε χρόνο, η Nissan παράγει ένα ημερολόγιο με το θέμα της ετικέτας της επωνυμίας «Ενθουσιασμός σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο». Η έκδοση του 2013 είναι γεμάτη με ανοιγόμενα μάτια και μοναδικές ιδέες και εικόνες ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με έναν καλλιτέχνη χορού ζωγραφικής «SAORI KANDA». Όλες οι εικόνες σημερολόγιο είναι έργα του χορευτή ζωγράφου SAORI KANDA. Ενσαρκώνει την έμπνευσή της από το όχημα της Nissan στους πίνακές της, οι οποίοι είχαν σχεδιαστεί άμεσα σε μια κουρτίνα οριζόντια τοποθετημένη στο στούντιο.

Το Φυλλάδιο

NISSAN CIMA

Το Φυλλάδιο ・ Η Nissan ενσωμάτωσε όλες τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και σοφία, εσωτερικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και την τέχνη της ιαπωνικής χειροτεχνίας ("MONOZUKURI" στα Ιαπωνικά) για να δημιουργήσει ένα πολυτελές sedan απαράμιλλης ποιότητας - το νέο CIMA, το μοναδικό ναυαρχίδα της Nissan.・ Αυτό το φυλλάδιο έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να δείξει τις δυνατότητες των προϊόντων της CIMA, αλλά και για να γνωρίσει την εμπιστοσύνη και την υπερηφάνεια της Nissan για την τεχνική της.

Ο Σχεδιασμός Του Πακέτου Τσίχλας

ZEUS

Ο Σχεδιασμός Του Πακέτου Τσίχλας Σχέδια συσκευασίας για τσίχλες. Η ιδέα αυτού του σχεδιασμού είναι «διεγερτική ευαισθησία». Οι στόχοι των προϊόντων είναι άνδρες στα είκοσι τους και αυτά τα καινοτόμα σχέδια τους βοηθούν να επιλέγουν προϊόντα στα καταστήματα ενστικτωδώς. Τα κύρια γραφικά εκφράζουν την εντυπωσιακή παγκόσμια θέα του φυσικού φαινομένου που συνδέεται με κάθε γεύση. THUNDER SPARK για μια αίσθηση και ηλεκτριστική γεύση, SNOW STORM για κατάψυξη και έντονη δροσιστική γεύση και RAIN SHOWER για γεύση υγρασίας, ζουμερού και υδαρής αίσθησης.