Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τέχνη

Metamorphosis

Η Τέχνη Ο ιστότοπος βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Keihin στα περίχωρα του Τόκιο. Ο καπνός που διογκώνεται συνεχώς από καμινάδες βαρέων βιομηχανικών εργοστασίων μπορεί να απεικονίζει μια αρνητική εικόνα όπως η ρύπανση και ο υλισμός. Ωστόσο, οι φωτογραφίες έχουν επικεντρωθεί στις διάφορες πτυχές των εργοστασίων που απεικονίζουν τη λειτουργική ομορφιά του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι σωλήνες και οι κατασκευές δημιουργούν γεωμετρικά σχέδια με γραμμές και υφές και η κλίμακα σε ξεπερασμένες εγκαταστάσεις δημιουργεί έναν αέρα αξιοπρέπειας. Τη νύχτα, οι εγκαταστάσεις αλλάζουν σε ένα μυστηριώδες κοσμικό φρούριο με τις ταινίες sci-fi στη δεκαετία του '80.

Η Αφίσα Της Έκθεσης

Optics and Chromatics

Η Αφίσα Της Έκθεσης Ο τίτλος Optics and Chromatic αναφέρεται στη συζήτηση μεταξύ Goethe και Newton σχετικά με τη φύση των χρωμάτων. Αυτή η συζήτηση αντιπροσωπεύεται από τη σύγκρουση των δύο συνθέσεων με γράμματα: η μία υπολογίζεται, γεωμετρική, με έντονα περιγράμματα, η άλλη βασίζεται στο ιμπρεσιονιστικό παιχνίδι πολύχρωμων σκιών. Το 2014 αυτός ο σχεδιασμός χρησίμευσε ως εξώφυλλο για το Pantone Plus Series Artist Covers.

Η Ψυχαγωγία

Free Estonian

Η Ψυχαγωγία Σε αυτό το μοναδικό έργο τέχνης, η Olga Raag χρησιμοποίησε εσθονικές εφημερίδες από το έτος που το αυτοκίνητο είχε αρχικά κατασκευαστεί το 1973. Οι κίτρινες εφημερίδες της Εθνικής Βιβλιοθήκης φωτογραφήθηκαν, καθαρίστηκαν, προσαρμόστηκαν και επεξεργάστηκαν για να χρησιμοποιηθούν στο έργο. Το τελικό αποτέλεσμα εκτυπώθηκε σε ειδικό υλικό που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα, το οποίο διαρκεί 12 χρόνια και χρειάστηκε 24 ώρες για να εφαρμοστεί. Το Free Estonian είναι ένα αυτοκίνητο που τραβάει την προσοχή και περιβάλλει ανθρώπους με θετική ενέργεια και νοσταλγικά, παιδικά συναισθήματα. Καλεί την περιέργεια και την αφοσίωση από όλους.

Η Συσκευασία Ξηρού Τσαγιού

SARISTI

Η Συσκευασία Ξηρού Τσαγιού Ο σχεδιασμός είναι ένα κυλινδρικό δοχείο με έντονα χρώματα. Η καινοτόμος και φωτεινή χρήση χρωμάτων και σχημάτων δημιουργεί έναν αρμονικό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει τις φυτικές εγχύσεις του SARISTI. Αυτό που διαφοροποιεί το σχέδιό μας είναι η ικανότητά μας να προσφέρουμε μια σύγχρονη συστροφή στη στεγνή συσκευασία τσαγιού. Τα ζώα που χρησιμοποιούνται στη συσκευασία αντιπροσωπεύουν συναισθήματα και καταστάσεις που βιώνουν συχνά οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, τα πουλιά Flamingo αντιπροσωπεύουν αγάπη, η αρκούδα Panda αντιπροσωπεύει χαλάρωση.

Η Συσκευασία Ελαιολάδου

Ionia

Η Συσκευασία Ελαιολάδου Καθώς οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να ζωγραφίζουν και να σχεδιάζουν κάθε αμφορέα (δοχείο) ελαιόλαδου ξεχωριστά, αποφάσισαν να το κάνουν σήμερα! Αναβίωσαν και εφάρμοσαν αυτήν την αρχαία τέχνη και παράδοση, σε μια σύγχρονη σύγχρονη παραγωγή όπου κάθε ένα από τα 2000 μπουκάλια που παράγονται έχουν διαφορετικά σχέδια. Κάθε μπουκάλι είναι ξεχωριστά σχεδιασμένο. Πρόκειται για ένα μοναδικό γραμμικό σχέδιο, εμπνευσμένο από αρχαία ελληνικά σχέδια με μοντέρνα πινελιά που γιορτάζει μια κληρονομιά vintage ελαιόλαδου. Δεν είναι ένας φαύλος κύκλος. είναι μια ευθεία αναπτυσσόμενη δημιουργική γραμμή. Κάθε γραμμή παραγωγής δημιουργεί 2000 διαφορετικά σχέδια.

Επωνυμία

1869 Principe Real

Επωνυμία Το 1869 Principe Real είναι ένα Bed and Breakfast που βρίσκεται στο πιο μοντέρνο μέρος της Λισαβόνας - Principe Real. Η Μαντόνα μόλις αγόρασε ένα σπίτι σε αυτήν τη γειτονιά. Αυτό το B&B βρίσκεται σε ένα παλιό παλάτι του 1869, διατηρώντας την παλιά γοητεία αναμεμειγμένη με τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, δίνοντάς του μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Αυτή η επωνυμία ήταν υποχρεωμένη να ενσωματώσει αυτές τις αξίες στο λογότυπο και τις επωνυμίες της για να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία αυτού του μοναδικού καταλύματος. Καταλήγει σε ένα λογότυπο που συνδυάζει μια κλασική γραμματοσειρά, θυμίζοντας τους παλιούς αριθμούς της πόρτας, με μοντέρνα τυπογραφία και μια λεπτομέρεια ενός στυλιζαρισμένου εικονιδίου κρεβατιού στο L of Real.