Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Προώθηση Εκδηλώσεων

Typographic Posters

Η Προώθηση Εκδηλώσεων Οι τυπογραφικές αφίσες είναι μια συλλογή αφισών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2013 και του 2015. Αυτό το έργο περιλαμβάνει την πειραματική χρήση της τυπογραφίας μέσω της χρήσης γραμμών, σχεδίων και ισομετρικών προοπτικών που δημιουργούν μια μοναδική αντιληπτική εμπειρία. Κάθε μια από αυτές τις αφίσες αποτελεί πρόκληση για επικοινωνία με τη μοναδική χρήση του τύπου. 1. Αφίσα για τον εορτασμό της 40ης επετείου του Felix Beltran. 2. Αφίσα για τον εορτασμό της 25ης επετείου του Ινστιτούτου Gestalt. 3. Αφίσα για διαμαρτυρία για 43 αγνοούμενους μαθητές στο Μεξικό. 4. Αφίσα για το συνέδριο σχεδιασμού Passion & Design V. 5. Thirteen Sound του Julian Carillo.

Όνομα έργου : Typographic Posters, Όνομα σχεδιαστών : Manuel Guerrero, Όνομα πελάτη : BlueTypo.

Typographic Posters Η Προώθηση Εκδηλώσεων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.