Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Προώθηση Εκδηλώσεων

Typographic Posters

Η Προώθηση Εκδηλώσεων Οι τυπογραφικές αφίσες είναι μια συλλογή αφισών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2013 και του 2015. Αυτό το έργο περιλαμβάνει την πειραματική χρήση της τυπογραφίας μέσω της χρήσης γραμμών, σχεδίων και ισομετρικών προοπτικών που δημιουργούν μια μοναδική αντιληπτική εμπειρία. Κάθε μια από αυτές τις αφίσες αποτελεί πρόκληση για επικοινωνία με τη μοναδική χρήση του τύπου. 1. Αφίσα για τον εορτασμό της 40ης επετείου του Felix Beltran. 2. Αφίσα για τον εορτασμό της 25ης επετείου του Ινστιτούτου Gestalt. 3. Αφίσα για διαμαρτυρία για 43 αγνοούμενους μαθητές στο Μεξικό. 4. Αφίσα για το συνέδριο σχεδιασμού Passion & Design V. 5. Thirteen Sound του Julian Carillo.

Όνομα έργου : Typographic Posters, Όνομα σχεδιαστών : Manuel Guerrero, Όνομα πελάτη : BlueTypo.

Typographic Posters Η Προώθηση Εκδηλώσεων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.