Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Φορετή Πολυτελής Τέχνη

Animal Instinct

Η Φορετή Πολυτελής Τέχνη Η γοητεία της Νέας Υόρκης και η κοσμηματοποιός Christopher Ross, η πολυτελή συλλογή τέχνης Animal Instinct, είναι μια σειρά από κομμάτια περιορισμένης έκδοσης, εμπνευσμένα από ζώα, που έχουν κατασκευαστεί από τον ίδιο τον καλλιτέχνη από ασημένιο αντίκα, χρυσό 24 καρατίων και γυαλί Βοημίας. Θολώνοντας έξυπνα τα όρια μεταξύ τέχνης, κοσμήματος, υψηλής ραπτικής και πολυτελούς σχεδιασμού, οι γλυπτικές ζώνες δημιουργούν μοναδικά, προκλητικά κομμάτια δηλώσεων που φέρνουν την έννοια της ζωικής τέχνης στο σώμα. Δυνατότητα, εντυπωσιακό και πρωτότυπο, τα διαχρονικά κομμάτια της δήλωσης είναι μια εξερεύνηση του γυναικείου ένστικτου ζώων σε γλυπτική μορφή.

Όνομα έργου : Animal Instinct, Όνομα σχεδιαστών : Christopher Ross, Όνομα πελάτη : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Η Φορετή Πολυτελής Τέχνη

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.