Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Tigi

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μία από τις πιο εικονικές οντότητες στη μόδα των μαλλιών πρόκειται να κάνει ένα γενναίο βήμα στην ψηφιακή συνάφεια. Η ανακατασκευή των σειρών Professional dot com και Tigi Color Copyright συνδυάστηκε με κατά παραγγελία περιεχόμενο, που δημιουργήθηκε από τους καλλιτέχνες, τη συμμετοχή σύγχρονων φωτογράφων και ακόμη αόρατων σχεδιαστικών εκφράσεων σε ψηφιακό. Ωραίες, αλλά έντονες αντιθέσεις μεταξύ τεχνικών και τεχνών. Τέλος, καθοδηγώντας την Tigi μέσω μιας υγιούς προσέγγισης βήμα προς βήμα σε πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό από 0 έως 100.

Όνομα έργου : Tigi, Όνομα σχεδιαστών : Fayssal Loussaief, Όνομα πελάτη : Unilever UK TIGI.

Tigi Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.