Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Tigi

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μία από τις πιο εικονικές οντότητες στη μόδα των μαλλιών πρόκειται να κάνει ένα γενναίο βήμα στην ψηφιακή συνάφεια. Η ανακατασκευή των σειρών Professional dot com και Tigi Color Copyright συνδυάστηκε με κατά παραγγελία περιεχόμενο, που δημιουργήθηκε από τους καλλιτέχνες, τη συμμετοχή σύγχρονων φωτογράφων και ακόμη αόρατων σχεδιαστικών εκφράσεων σε ψηφιακό. Ωραίες, αλλά έντονες αντιθέσεις μεταξύ τεχνικών και τεχνών. Τέλος, καθοδηγώντας την Tigi μέσω μιας υγιούς προσέγγισης βήμα προς βήμα σε πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό από 0 έως 100.

Όνομα έργου : Tigi, Όνομα σχεδιαστών : Fayssal Loussaief, Όνομα πελάτη : Unilever UK TIGI.

Tigi Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.