Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Nanjing Fishing Port

Εστιατόριο Το έργο είναι ένα ανακαινισμένο εστιατόριο με τρεις ορόφους στο Ναντζίνγκ, καλύπτει περίπου 2.000 τ.μ. Εκτός από την τροφοδοσία και τις συναντήσεις, η κουλτούρα τσαγιού και η καλλιέργεια κρασιού είναι διαθέσιμες. Η διακόσμηση συνδέει μια ζωηρή νέα κινεζική αίσθηση από την οροφή έως την πέτρινη διάταξη στο πάτωμα. Η οροφή είναι διακοσμημένη με αρχαία κινεζικά αγκύλια και στέγες. Αποτελεί το κύριο στοιχείο του σχεδιασμού στην οροφή. Υλικά όπως ξύλο καπλαμά, χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι και ζωγραφική που υποδηλώνει νέα κινεζική αίσθηση αναμιγνύονται για να δημιουργήσουν ένα νέο κινεζικό χώρο αίσθησης.

Το Φαγητό Και Η Εργασία

Eatime Space

Το Φαγητό Και Η Εργασία Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να συνδέονται με το χρόνο και τη μνήμη. Η λέξη Eatime ακούγεται σαν χρόνος στα κινέζικα. Ο χώρος φαγητού προσφέρει χώρους για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να τρώνε, να εργάζονται και να θυμούνται ειρηνικά. Η έννοια του χρόνου αλληλεπιδρά με το εργαστήριο στενά, το οποίο έχει δει αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Με βάση το στυλ του εργαστηρίου, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη βιομηχανική δομή και το περιβάλλον ως βασικά στοιχεία για την κατασκευή χώρου. Το Eatime αποτίει φόρο τιμής στην πιο αγνή μορφή σχεδιασμού, αναμειγνύοντας με ευκρίνεια τα στοιχεία που προσφέρονται τόσο στην πρώτη όσο και στην τελική διακόσμηση.

Κατάστημα Γυαλιών

FVB

Κατάστημα Γυαλιών Το κατάστημα γυαλιών προσπαθεί να δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο. κάνοντας καλή χρήση του διογκωμένου πλέγματος με διαφορετικά μεγέθη οπών μέσω ανασυνδυασμού και επίστρωσης και εφαρμόζοντάς τα από τον αρχιτεκτονικό τοίχο έως την εσωτερική οροφή, εμφανίζεται το χαρακτηριστικό του κοίλου φακού - διαφορετικές επιπτώσεις από την απόσταση και την ασάφεια. Με την εφαρμογή κοίλου φακού με την γωνιακή ποικιλία, τα στριμμένα και κεκλιμένα εφέ των εικόνων παρουσιάζονται στη σχεδίαση οροφής και στην καμπίνα οθόνης. Η ιδιότητα του κυρτού φακού, που αλλάζει τα μεγέθη των αντικειμένων κατά βούληση, εκφράζεται στον τοίχο της έκθεσης.

Βίλα

Shang Hai

Βίλα Η βίλα ήταν εμπνευσμένη από την ταινία The Great Gatsby, επειδή ο άντρας ιδιοκτήτης είναι επίσης στον χρηματοοικονομικό κλάδο, και η οικοδέσποινα του αρέσει το παλιό στυλ αρτ ντεκό της Σαγκάης της δεκαετίας του 1930. Αφού οι σχεδιαστές μελέτησαν την πρόσοψη του κτιρίου, συνειδητοποίησαν ότι είχε επίσης στιλ αρ ντεκό. Έχουν δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο που ταιριάζει στο αγαπημένο στιλ αρ ντεκό της δεκαετίας του 1930 και είναι σύμφωνος με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Προκειμένου να διατηρήσουν τη συνοχή του χώρου, επέλεξαν μερικά γαλλικά έπιπλα, λαμπτήρες και αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν τη δεκαετία του 1930.

Βίλα

One Jiyang Lake

Βίλα Πρόκειται για μια ιδιωτική βίλα που βρίσκεται στη Νότια Κίνα, όπου οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν στην πράξη τη θεωρία Zen Buddhism για την εκτέλεση του σχεδιασμού. Εγκαταλείποντας τα περιττά, και τη χρήση φυσικών, διαισθητικών υλικών και συνοπτικών μεθόδων σχεδιασμού, οι σχεδιαστές δημιούργησαν έναν απλό, ήσυχο και άνετο σύγχρονο ανατολίτικο χώρο διαβίωσης. Ο άνετος σύγχρονος ανατολίτικος χώρος διαβίωσης χρησιμοποιεί την ίδια απλή σχεδιαστική γλώσσα με τα υψηλής ποιότητας ιταλικά μοντέρνα έπιπλα για τον εσωτερικό χώρο.

Ιατρική Κλινική Ομορφιάς

Chun Shi

Ιατρική Κλινική Ομορφιάς Η σχεδιαστική ιδέα πίσω από αυτό το έργο είναι «μια κλινική σε αντίθεση με μια κλινική» και εμπνεύστηκε από μερικές μικρές αλλά όμορφες γκαλερί τέχνης, και οι σχεδιαστές ελπίζουν ότι αυτή η ιατρική κλινική έχει μια ιδιοσυγκρασία γκαλερί. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν την κομψή ομορφιά και μια χαλαρή ατμόσφαιρα, όχι ένα αγχωτικό κλινικό περιβάλλον. Πρόσθεσαν ένα κουβούκλιο στην είσοδο και μια πισίνα υπερχείλισης. Η πισίνα συνδέεται οπτικά με τη λίμνη και αντανακλά την αρχιτεκτονική και το φως της ημέρας, προσελκύοντας τους επισκέπτες.